Breaking News

Bisnes Internet

Simkad Panjang Umur Untuk Pengguna Smartphone
Bukan senang ingin mengawal perbelanjaan kita zaman sekarang ni jika tiada sebab kenapa kita perlu mengawalnya. Jika tiada cabaran hidup yang membebankan, sangat sukar untuk kita kawal perbelanjaan harian kita. Hakikat kehidupan kita sebagai manusia yang mempunyai nafsu yang sentiasa menemani kita mungkin menjadi faktornya. Tetapi jika kita menggunakan akal yang waras, insyaAllah kita mampu mengawal perbelanjaan kita.


Semenjak berlakunya malapetaka dunia itu wabak pandemik virus corona ini, terdapat banyak juga pakej alternatif yang kerajaan telah sediakan kita kepada rakyat Malaysia.


Jika anda mempunyai simpanan KWSP, sekiranya terdesak maka anda boleh mengeluarkan i-Sinar. Tetapi pada padangan saya yang daif ini, mungkin ada juga penyimpan KWSP yang boros menggunakan duit simpanan i-Sinar sehingga menjerat diri sendiri. Ia terpulang kepada mereka yang ingin membelanjakan untuk apa sekali pun. Saya cuma ingin menasihatkan gunakan i-Sinar dengan cara yang berhemah. Maafkan saya sekiranya statement saya membuatkan anda terasa hati.


Pada post kali ini saya ingin mencadangkan kepada anda salah satu simkad handphone yang boleh menyelamatkan perbelanjaan anda setiap bulan. Saya katakan ini adalah Simkad Panjang Umur yang telah ramai pun menggunakannya.Cadangan Untuk Menjimatkan Perbelanjaan Dengan Simkad Panjang Umur IniSaya ingin mencadangkan kepada anda satu pilihan alternatif untuk anda menjimatkan salah satu perbelanjaan wajib anda setiap minggu atau bulan ini iaitu Simkad Panjang Umur ini. Sebab apa saya katakan ia perbelanjaan wajib kepada anda. Ini kerana boleh dikatakan disekeliling kita, setiap orang memiliki handphone dan setiap handphone perlu kan wang untuk melakukan topup atau bayaran bil untuk setiap penggunaan internet, panggilan dan sms. 


Kenapa Dikatakan OneXOX ini Simkad Panjang Umur ?


Pernah tak berlaku kepada anda ketika mana anda mengalami masalah 'lari bajet' untuk perbelanjaan anda pada bulan itu. Mungkin disebabkan perlelanjaan bil elektrik atau bil air dan sebagai melebihi bajt bulanan anda sehingga anda tidak mampu untuk membeli topup handphone anda. Bukan anda tak mahu membeli topup hanphone anda ketika itu, tetapi disebabka kekangan kewangan menjadikan anda tangguh terlebih dahulu topup anda.


Seperti mana yang kita tahu, kebiasaanya apabila kita tidak terus topup sehingga mencukupi tempoh sah simkad anda, maka akaun prepaid anda akan di nyahaktif buat sementara waktu sehingga tempoh tertentu. Sekiranya anda masih tidak membuat pembayaran topup dalam tempoh tertentu maka nombor handphone anda akan di tutup atau block. Ini juga akan mengakibatkan nombor handphone kesayangan anda akan dimiliki oleh pengguna handphone yang lain. Sayang oooo...kalau nombor handphone yang dah lama kita guna selama ini di TUTUP !


Bagi menyelesaikan masalah ini, maka saya mencadangkan agar menukar simkad yang anda sedang gunakan sekarang ini kepada simkad OneXOX ini. Bukan apa tau... apabila anda telah menjadikan diri sebagai pengguna simkad ini nanti, anda bakal menjadi lebih tenang dengan tempoh terpanjang Simkad Panjang Umu


Anda boleh membeli nombor baru untuk handphone baru anda atau anda juga boleh mengekalkan nombor handphone yang anda sedang gunakan sekarang ini. Ia terpulang kepada anda !Tawaran Affiliate Untuk Pengguna SimkadOneXOX telah mewujudkan satu peluang untuk anda jimatkan lagi perbelanjaan prepaid anda. Silap haribulan perbelanjaan topup kredit anda menjadi percuma seumur hidup. Manalah kita tahu kan. Sila baca perenggan seterusnya.


Sebenarnya bagi anda yang mungkin pernah dengar tentang OneXOX tetapi tidak faham tentang apakah tawaran-tawaran lain yang diberikan oleh syarikat ini kepada pengguna handphone di Malaysia. Sekiranya anda ingin lebih faham apakah tawaran-tawaran anda boleh layari laman web khas saya di www.onexox-tpg.blogspot.com !


Pada kali ini saya hanya ingin berkongsi salah satu tawaran sahaja OneXOX dari tak kurang 10 jenis tawaran menarik menjadi pengguna simkad ini iaitu satu Program Affiliate UGU (User Get User). 


Syarat mudah sahaja dikenakan kepada anda sekiranya anda berada bersama dalam syarikat OneXOX asalkan anda pengguna aktif simkad ini. Sekiranya anda berminat, pertama sekali anda perlu mendapatkan simkad terlebih dahulu bernilai RM10 - DI SINI !
Kesimpulan


Apa yang saya kongsikan pada post ini hanyalah sekadar perkongsian sebagai pilihan kepada anda sekiranya ingin berjimat dan dalam masa yang sama menjana pendapatan. Sekiranya bermnafaat, sila kongsikan peluang ini kepada ahli keluarga, rakan taulan anda yer.

Saya berharap semoga setiap post saya dalam blog ini memberi manfaat kepada anda. Semoga kita berjumpa lagi pada post yang lain yer. Wasallam. Terima kasih.


Seandainya anda berminat menukar simkad anda sekarang, anda boleh dapatkan simkad yang hanya bernilai RM10  secara online dan terus ke rumah anda - DI SINI sekarang !No comments

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_68_1_305|https://2.bp.blogspot.com/-TmtS8G4iKG0/W74Tftk1rUI/AAAAAAAAOjk/_6OZQrCg9TEUwp9m6AxiLg9Ke6fK9FANQCEwYBhgL/s1600/banner-blog.png

Random Posts

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz