Breaking News

Bisnes Internet

How 'clean eating' fad can spark a dangerous spiral into depression and illness

How 'clean eating' fad can spark a dangerous spiral into depression and illness
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

R&D tax relief goes far beyond 'blue sky' research - all types of business can benefit

R&D tax relief goes far beyond 'blue sky' research - all types of business can benefit
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ireland's 100 best restaurants - with a 'tsunami' of brilliant new openings

Ireland's 100 best restaurants - with a 'tsunami' of brilliant new openings
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

CB METHOD Telah Bantu Ramai Orang Buat Duit USD Dengan Clickbank ?

CB METHOD Telah Bantu Ramai Orang Buat Duit USD Dengan Clickbank ?
Nak dapat rujukan ilmu dan tip bagaimana untuk buat duit USD dengan Clickbank secara konsisten pada 10 tahun lepas memang sukar berbanding zaman sekarang ini.....

Rugby mourns the death of Australian lock Dan Vickerman, aged just 37

Rugby mourns the death of Australian lock Dan Vickerman, aged just 37
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Agama

Agama/module

Bisnes

Bisnes Internet/column
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_57_1_260|https://2.bp.blogspot.com/-pvM3cTIVTbI/WdFMoJEbUDI/AAAAAAAAFbg/sfyyY3S3FzAthGBN0In2KTwJ9fSB1kAegCLcBGAs/s1600/igkaboom.png

Produk Review

Produk Review/style
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_50_1_228|https://1.bp.blogspot.com/-fvDpDRhQt7I/WdFPDgciVhI/AAAAAAAAFbs/OhAy_eLTIrghJxQ7arKHFeCj4EadLo9sgCLcBGAs/s1600/formula-kurus.png

Kesihatan

Kesihatan/style

Perkongsian

Perkongsian/carousel

Video

Video/box

Recent Posts

3 Kelebihan Sistem Ilmu Dari BANTUMULA Untuk Peniaga Online Baru

3 Kelebihan Sistem Ilmu Dari BANTUMULA Untuk Peniaga Online Baru



" Anda takut RUGI nak mulakan Bisnes Internet sebab kurang MODAL untuk menyertai mana-mana kursus, seminar atau personal coaching dari para OTAI ? "


Assalamualaikum para pembaca yang budiman. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ini. Rata-rata peniaga online yang baru menghadapi masalah kurang ilmu pengetahuan tentang selok belok bisnes internet. Jika anda salah seorang daripadanya, sila baca blog post saya ini sehingga habis yer !

Mengikut kajian rambang yang dilakukan terdapat kira-kira 80% - 85% perniaga online akan gagal atau terkandas kerana kurangnya penguasaan ilmu berniaga di internet. Bukan mudah untuk berniaga online. Tambahan zaman sekarang ni, sumber rujukan ilmu berniaga terlalu banyak dan tidak dinafikan kesalahan dalam berniaga pun semakin salah terutamanya peniaga online yang baru bermula.

Beberapa kemungkinan ataupun punca kurangnya ilmu adalah kerana kurang modal untuk mempelajari ilmu. Ilmu yang saya maksudkan di sini adalah ilmu pemasaran digital ataupun ilmu perniagaan internet. Ada beberapa faktor lain yang menjadi punca masalah kegagalan peniaga online baru di Malaysia. Saya akan kupaskan pada post yang lain. InsyaAllah.

Pentingnya Menguasai Ilmu Pemasaran

Menguasai ilmu pemasaran adalah kunci utama dalam apa jua perniagaan. Ia umpama enjin dalam perniagaan. Jika pelanggan tidak kenal bisnes anda, maka sukar untuk mengekalkan jualan produk atupun perkhidmatan anda.

Mungkin anda baru pertama kali ingin menceburi bidang bisnes online tetapi anda tidak tahu bagaimana untuk memulakan perniagaan ini. Sebab tu penekanan tentang ilmu sangat penting dan tak salah rasanya kalau saya syorkan kepada anda satu platform sistem ilmu dari BANTUMULA seperti mana post yang saya kongsikan sebelum ini di sini ! 

3 Kelebihan BANTUMULA Untuk Peniaga Online Baru

Jika anda peniaga online yang baru bermula saya sangat syorkan anda daftar ke platform BANTUMULA terlebih dahulu. Terdapat banyak ilmu yang memberi fokus tentang bisnes digital dan fizikal untuk anda pelajari secara video. Bukan itu sahaja secara teknikalnya, BANTUMULA juga mengajar anda teknik pemasaran digital yang sesuai untuk bisnes anda.

Sebelum anda daftar, saya ingin berkongsi 3 kelebihan yang ada pada BANTUMULA.

1) PRODUK : Pelbagai Cara Mendapatkan Produk Fizikal Dari China

Anda akan diajar cara mendapatkan produk fizikal dari China. Seperti mana anda pun mungkin sedia maklum, keuntungan berganda jika para peniaga tahu cara bagaimana membeli produk dari negara China kemudian anda jual di Malaysia.

Anda juga akan diajar bagaimana cara membuat bisnes dropship dari supplier produk dari negara China TANPA menyimpan produk di bawah katil ataupun almari anda dan pelbagai lagi cara ataupun kaedah membeli produk murah serta memberi keuntungan berbaloi-baloi.

Pendek kata, platform BANTUMULA akan mengajar anda cara bagaimana mendapatkan produk untuk dijual dengan menggunakan modal yang ada di tangan anda. Inilah langkah pertama perniagaan iaitu menyediakan produk untuk memulakan perniagaan dan ini diajar di BANTUMULA.

2) PLATFORM : Pelbagai Platform Pemasaran Sebagai Pilihan Akan Diajar

Ini yang menarik tentang BANTUMULA. Majoriti platform pemasaran akan diajar. Sebagai contoh anda suka guna Facebook. BANTUMULA akan mengajar anda bagaimana cara menggunakan Facebook dengan cara yang betul untuk bisnes anda.

Bukan sahaja platform Facebook seperti FB Ads, malah Blogging, Instagram Ads, Mudah.my, Ebay, Google Adwords dan macam-macama lagi.

Teruja ! 

Boleh saya katakan BANTUMULA merupakan 'OSC - On Stop Center' untuk peniaga online baru terutamanya mempelajari ilmu perniagaan internet melalui kaedah yang dipraktikkan ramai otai-otai di Malaysia.

Pendek kata, jika anda telah memilih platform yang anda suka dan berminat dijadikan sebagai tempat promosi, sekarang BANTUMULA akan mendedahkan rahsia bagaimana menjadikan platform yang anda pilih menjadi lebih efektik untuk bisnes anda kelak.

3) PROMOSI : Pelbagai Ilmu Pemasaran Digital Anda Akan Pelajari

Pemasaran sangat penting untuk dipelajari seperti mana saya katakan di perenggan ke empat di atas tadi... ilmu pemasaran umpama enjin dalam perniagaan. Jadi di BANTUMULA, benar-benar membuat pendedahan ilmu pemasaran digital menggunakan kaedah yang betul.

Selepas anda mempelajari ilmu di BANTUMULA anda tidak lagi membuat ayat promosi seperti apa orang cakap...'hentam kromo' jer. Anda akan diajar langkah demi langkah teknik pemasaran internet untuk memperkenalkan produk atau perkhidmatan anda dengan cara yang efektif. 

BANTUMULA akan mengajar pelbagai topik promosi seperti Personal Branding, Copywriting, Basic SEO, Close Sale dan sebagainya. Ilmu-ilmu ini akan menjadikan teknik promosi anda menjadi lebih tajam seperti pisau. Ia tepat dan tajam pada sasaran pelanggan yang bagaimana anda mahukan.

Saya telah terangkan apakah tawaran di BANTUMULA pada artikel blog saya yang lepas - DI SINI !


Belajar Dari Pengalaman

Inilah keunikan yang ada di BANTUMULA. Pengasas sistem ilmu ini sendiri iaitu Tuan Ismail Arsad mempunyai objektif yang sangat jelas. Antara objektif beliau adalah dapat membantu ramai peniaga online baru dari rugi besar melaburkan banyak duit untuk mempelajari ilmu perniagaan internet.

Pelajari dan fahami ilmu pemasaran digital yang asas terlebih dahulu sebelum anda pergi kepada yang lebih advance. Kewujudan BANTUMULA ini pun berdasarkan pengalaman pengasas dan team beliau yang telah bertahun-tahun dalam industri bisnes internet ini. Boleh dikatakan setiap pengalaman mereka akan dimasukkan dalam bentuk video tutorial di platform BANTUMULA.

Bukan sikit sales yang mereka telah perolehi sebelum wujudnya sistem ilmu di BANTUMULA. Sebab itulah ia dinamakan BantuMula, membantu anda memulakan bisnes internet.

Memperolehi pendapatan tambahan secara online adalah objektif bisnes internet. Pastinya anda mengimpikan bisnes yang lebih banyak masa bersama keluarga bukan. Anda boleh melakukan bisnes walaupun anda hanya duduk di rumah. 

Itulah impian sesiapa pun yang bermula dari bekerja makan gaji dan membuat keputusan untuk memulakan perniagaan internet. Begitu juga diri saya. InsyaAllah.

Semoga anda juga turut berjaya dalam bisnes online anda.

Sekian dulu perkongsian saya tentang 3 kelebihan sistem ilmu dari BANTUMULA untuk peniaga baru khasnya. Saya berharap platform ini turut membantu anda memulakan bisnes online dengan cara dan kaedah yang betul.

Jika anda berminat mendapatkan infor lanjut tentang BANTUMULA, sila layari www.BantuMula.com sekarang !

Semoga berjumpa anda pada post yang lain. Sekian. Wasalam.






" Anda takut RUGI nak mulakan Bisnes Internet sebab kurang MODAL untuk menyertai mana-mana kursus, seminar atau personal coaching dari para OTAI ? "


Assalamualaikum para pembaca yang budiman. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ini. Rata-rata peniaga online yang baru menghadapi masalah kurang ilmu pengetahuan tentang selok belok bisnes internet. Jika anda salah seorang daripadanya, sila baca blog post saya ini sehingga habis yer !

Mengikut kajian rambang yang dilakukan terdapat kira-kira 80% - 85% perniaga online akan gagal atau terkandas kerana kurangnya penguasaan ilmu berniaga di internet. Bukan mudah untuk berniaga online. Tambahan zaman sekarang ni, sumber rujukan ilmu berniaga terlalu banyak dan tidak dinafikan kesalahan dalam berniaga pun semakin salah terutamanya peniaga online yang baru bermula.

Beberapa kemungkinan ataupun punca kurangnya ilmu adalah kerana kurang modal untuk mempelajari ilmu. Ilmu yang saya maksudkan di sini adalah ilmu pemasaran digital ataupun ilmu perniagaan internet. Ada beberapa faktor lain yang menjadi punca masalah kegagalan peniaga online baru di Malaysia. Saya akan kupaskan pada post yang lain. InsyaAllah.

Pentingnya Menguasai Ilmu Pemasaran

Menguasai ilmu pemasaran adalah kunci utama dalam apa jua perniagaan. Ia umpama enjin dalam perniagaan. Jika pelanggan tidak kenal bisnes anda, maka sukar untuk mengekalkan jualan produk atupun perkhidmatan anda.

Mungkin anda baru pertama kali ingin menceburi bidang bisnes online tetapi anda tidak tahu bagaimana untuk memulakan perniagaan ini. Sebab tu penekanan tentang ilmu sangat penting dan tak salah rasanya kalau saya syorkan kepada anda satu platform sistem ilmu dari BANTUMULA seperti mana post yang saya kongsikan sebelum ini di sini ! 

3 Kelebihan BANTUMULA Untuk Peniaga Online Baru

Jika anda peniaga online yang baru bermula saya sangat syorkan anda daftar ke platform BANTUMULA terlebih dahulu. Terdapat banyak ilmu yang memberi fokus tentang bisnes digital dan fizikal untuk anda pelajari secara video. Bukan itu sahaja secara teknikalnya, BANTUMULA juga mengajar anda teknik pemasaran digital yang sesuai untuk bisnes anda.

Sebelum anda daftar, saya ingin berkongsi 3 kelebihan yang ada pada BANTUMULA.

1) PRODUK : Pelbagai Cara Mendapatkan Produk Fizikal Dari China

Anda akan diajar cara mendapatkan produk fizikal dari China. Seperti mana anda pun mungkin sedia maklum, keuntungan berganda jika para peniaga tahu cara bagaimana membeli produk dari negara China kemudian anda jual di Malaysia.

Anda juga akan diajar bagaimana cara membuat bisnes dropship dari supplier produk dari negara China TANPA menyimpan produk di bawah katil ataupun almari anda dan pelbagai lagi cara ataupun kaedah membeli produk murah serta memberi keuntungan berbaloi-baloi.

Pendek kata, platform BANTUMULA akan mengajar anda cara bagaimana mendapatkan produk untuk dijual dengan menggunakan modal yang ada di tangan anda. Inilah langkah pertama perniagaan iaitu menyediakan produk untuk memulakan perniagaan dan ini diajar di BANTUMULA.

2) PLATFORM : Pelbagai Platform Pemasaran Sebagai Pilihan Akan Diajar

Ini yang menarik tentang BANTUMULA. Majoriti platform pemasaran akan diajar. Sebagai contoh anda suka guna Facebook. BANTUMULA akan mengajar anda bagaimana cara menggunakan Facebook dengan cara yang betul untuk bisnes anda.

Bukan sahaja platform Facebook seperti FB Ads, malah Blogging, Instagram Ads, Mudah.my, Ebay, Google Adwords dan macam-macama lagi.

Teruja ! 

Boleh saya katakan BANTUMULA merupakan 'OSC - On Stop Center' untuk peniaga online baru terutamanya mempelajari ilmu perniagaan internet melalui kaedah yang dipraktikkan ramai otai-otai di Malaysia.

Pendek kata, jika anda telah memilih platform yang anda suka dan berminat dijadikan sebagai tempat promosi, sekarang BANTUMULA akan mendedahkan rahsia bagaimana menjadikan platform yang anda pilih menjadi lebih efektik untuk bisnes anda kelak.

3) PROMOSI : Pelbagai Ilmu Pemasaran Digital Anda Akan Pelajari

Pemasaran sangat penting untuk dipelajari seperti mana saya katakan di perenggan ke empat di atas tadi... ilmu pemasaran umpama enjin dalam perniagaan. Jadi di BANTUMULA, benar-benar membuat pendedahan ilmu pemasaran digital menggunakan kaedah yang betul.

Selepas anda mempelajari ilmu di BANTUMULA anda tidak lagi membuat ayat promosi seperti apa orang cakap...'hentam kromo' jer. Anda akan diajar langkah demi langkah teknik pemasaran internet untuk memperkenalkan produk atau perkhidmatan anda dengan cara yang efektif. 

BANTUMULA akan mengajar pelbagai topik promosi seperti Personal Branding, Copywriting, Basic SEO, Close Sale dan sebagainya. Ilmu-ilmu ini akan menjadikan teknik promosi anda menjadi lebih tajam seperti pisau. Ia tepat dan tajam pada sasaran pelanggan yang bagaimana anda mahukan.

Saya telah terangkan apakah tawaran di BANTUMULA pada artikel blog saya yang lepas - DI SINI !


Belajar Dari Pengalaman

Inilah keunikan yang ada di BANTUMULA. Pengasas sistem ilmu ini sendiri iaitu Tuan Ismail Arsad mempunyai objektif yang sangat jelas. Antara objektif beliau adalah dapat membantu ramai peniaga online baru dari rugi besar melaburkan banyak duit untuk mempelajari ilmu perniagaan internet.

Pelajari dan fahami ilmu pemasaran digital yang asas terlebih dahulu sebelum anda pergi kepada yang lebih advance. Kewujudan BANTUMULA ini pun berdasarkan pengalaman pengasas dan team beliau yang telah bertahun-tahun dalam industri bisnes internet ini. Boleh dikatakan setiap pengalaman mereka akan dimasukkan dalam bentuk video tutorial di platform BANTUMULA.

Bukan sikit sales yang mereka telah perolehi sebelum wujudnya sistem ilmu di BANTUMULA. Sebab itulah ia dinamakan BantuMula, membantu anda memulakan bisnes internet.

Memperolehi pendapatan tambahan secara online adalah objektif bisnes internet. Pastinya anda mengimpikan bisnes yang lebih banyak masa bersama keluarga bukan. Anda boleh melakukan bisnes walaupun anda hanya duduk di rumah. 

Itulah impian sesiapa pun yang bermula dari bekerja makan gaji dan membuat keputusan untuk memulakan perniagaan internet. Begitu juga diri saya. InsyaAllah.

Semoga anda juga turut berjaya dalam bisnes online anda.

Sekian dulu perkongsian saya tentang 3 kelebihan sistem ilmu dari BANTUMULA untuk peniaga baru khasnya. Saya berharap platform ini turut membantu anda memulakan bisnes online dengan cara dan kaedah yang betul.

Jika anda berminat mendapatkan infor lanjut tentang BANTUMULA, sila layari www.BantuMula.com sekarang !

Semoga berjumpa anda pada post yang lain. Sekian. Wasalam.




Nak Jimat Duit Poket Belajar Ilmu Pemasaran Digital ?

Nak Jimat Duit Poket Belajar Ilmu Pemasaran Digital ?



"Anda peniaga online yang baru ? Nak tahu peluang menarik untuk anda menjimatkan duit poket mempelajari ilmu pemasaran digital ?"


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda kerana sudi singgah ke blog saya ini. Ramai peniaga online yang baru mempunyai masalah untuk menghadiri kursus, seminar atau personal coaching dari pakar-pakar kerana beberapa sebab.

Mungkin anda pernah menghadiri kursus berbayar sehingga beribu-ribu ringgit namun hasilnya cukup merugikan. Pelbagai kursus ONLINE & OFFLINE anda sertai tetapi masih tidak faham bagaimana cara melakukan bisnes online yang betul dan tepat.

Apabila sentuh bab seminar pulak, lihat sahaja di newsfeed facebook anda, pelbagai seminar pemasaran digital ditawarkan. Anda berkira-kira adakah anda  ingin sertai seminar tertentu atau tidak disebabkan terlalu skeptikal dengan tawaran seminar sebelum-sebelum ini.

Ada satu lagi satu tawaran yang biasa otai-otai sediakan adalah tawaran Personal Coaching. Memang tidak dinafikan personal coaching lebih memberi kesan kerana lebih 'high touch' kepada pelajar coaching. Mungkin yang menjadi masalah kepada peniaga baru ialah caj bayaran yang dikenakan terlalu tinggi untuk mereka baru menceburi bisnes internet.

Ada juga yang tertipu kepada personal coaching yang diberikan. Tertipu kerana ilmu yang diajar hanyalah ilmu biasa-biasa bagi anda, mereka tidak benar-benar membantu untuk memajukan ilmu pemasaran digital anda dan sebagainya.

Anda ingin mencari solusi bagi masalah di atas ?

BANTUMULA - Platform Segala Ilmu Pemasaran Digital

Bantumula merupakan satu platform pembelajaran secara online. Dimana dalam platform ni, anda akan mempelajari himpunkan ilmu-ilmu asas pemasaran digital yang mana berdasarkan pengalaman admin BantuMula dan beberapa rakan team lain yang terlibat dalam industri ini.

Secara ringkasnya matlamat BantuMula adalah untuk cuba 'selamatkan' wang ringgit anda dari terpergi atau terbeli mana-mana program advance yang berkaitan pemasaran tetapi last-last bila anda pergi rupanya tak boleh nak apply pun pada produk atau bisnes sendiri.

Kenyataannya....saya sendiri pun pernah berpengalaman macam tu.

Pantang tengok atau dengar org guna itu ini boleh dapat sales juta-juta, parcel berlonggok-longgok, terus je nak sign in kan?

So, dalam platform ni, anda bakal belajar banyak perkara asas tentang setiap satu channel atau platform marketing, dan bukan sekadar dengar teori. BantuMula akan mengajar anda buat STEP BY STEP setiap satu channel atau platform ni.

Sebagai contoh, kalau dekat shopee... BantuMula anda mengajar anda dari basic sehingga sampai anda boleh menjual. So, tugas anda, anda follow je, buat dulu,ambil masa beberapa minggu, tengok adakah berkesan atau sesuai dengan produk anda, lepas tu, terpulanglah anda pergi ke mana-mana program advance yang ada diluar sana untuk upgrade anda punya ilmu dan bisnes.

Ilmu Apa Yang BantuMula Akan Ajar

Ketika saya menulis post ini, pakej ilmu pemasaran digital yang telah dimasukkan adalah seperti berikut...

  • Manipulasi Insta Shopping
  • Dropship China to Shopee
  • Asas Pemasaran Facebook Profile
  • Pemasaran di Instagram
  • Cara Beli Direct China Online
  • Kuasa Pemasaran Email

Modul lain  akan ditambah dari semasa ke semasa, antaranya dalam perancangan adalah  seperti...

  • Facebook Ads
  • Instagram
  • Instagram Ads
  • Google Adwords
  • Basic SEO
  • Bloging
  • Ecoomerce
  • Lelong
  • Mudah.my
  • Lazada
  • Ebay
  • Personal Branding
  • Copywriting
  • Close Sales
  • Dropship


Bagaimana BantuMula Mengajar ?

Ini yang menarik dalam BantuMula sebenarnya. Anda bukan diajar seperti kelas fizikal yang lain, semuanya anda boleh tonton terus secara online bila akaun keahlian anda diaktifkan.

Jadi, tak kisah lah jika anda berada jauh sekali pun di luar negara, anda masih boleh akses semuanya secara online.

Anda berkain pelekat dan berbaju pagoda pun boleh belajar di BantuMula.

Berapa Bayaran Untuk Menyertai BantuMula ?

Bayar sekali seumur hidup sebanyak RM70 sahaja.
Buat masa ini ketika saya menulis post ini, harga yang dikenakan hanya RM70. Tak pasti berapa harga terkini yang BantuMula kenakan.

Jika anda nak tahu caj TERKINI BantuMula, sila KLIK SINI !

Ya ...itulah mahar yang anda perlu laburkan.

Berapa pun caj yang dikenakan, ia pasti BERBALOI untuk anda sebab saya sendiri TAK PERNAH temui platform seperti BantuMula ini di Malaysia.


Kesimpulan

Sebenarnya saya cukup teruja untuk berkongsi peluang ini kepada anda yang baru menceburi bisnes internet. Sasaran anda pasti nak buat jualan bukan ! Jika anda tak nak rugi BESAR sebelum anda melabur apa jua kursus fizikal, seminar dan personal coaching, anda pelajari dulu ilmu yang disediakan di BantuMula ini.

Setakat ini seramai 610 studen yang telah menyertai BantuMula ini. Ia masih TERBUKA untuk anda sertai dan pelajari ilmu di sana. Percayalah....pelaburan ini TIDAK AKAN merugikan anda dan anda masih belum terlambat.

Jika berminat anda boleh daftar - DI SINI !




"Anda peniaga online yang baru ? Nak tahu peluang menarik untuk anda menjimatkan duit poket mempelajari ilmu pemasaran digital ?"


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada anda kerana sudi singgah ke blog saya ini. Ramai peniaga online yang baru mempunyai masalah untuk menghadiri kursus, seminar atau personal coaching dari pakar-pakar kerana beberapa sebab.

Mungkin anda pernah menghadiri kursus berbayar sehingga beribu-ribu ringgit namun hasilnya cukup merugikan. Pelbagai kursus ONLINE & OFFLINE anda sertai tetapi masih tidak faham bagaimana cara melakukan bisnes online yang betul dan tepat.

Apabila sentuh bab seminar pulak, lihat sahaja di newsfeed facebook anda, pelbagai seminar pemasaran digital ditawarkan. Anda berkira-kira adakah anda  ingin sertai seminar tertentu atau tidak disebabkan terlalu skeptikal dengan tawaran seminar sebelum-sebelum ini.

Ada satu lagi satu tawaran yang biasa otai-otai sediakan adalah tawaran Personal Coaching. Memang tidak dinafikan personal coaching lebih memberi kesan kerana lebih 'high touch' kepada pelajar coaching. Mungkin yang menjadi masalah kepada peniaga baru ialah caj bayaran yang dikenakan terlalu tinggi untuk mereka baru menceburi bisnes internet.

Ada juga yang tertipu kepada personal coaching yang diberikan. Tertipu kerana ilmu yang diajar hanyalah ilmu biasa-biasa bagi anda, mereka tidak benar-benar membantu untuk memajukan ilmu pemasaran digital anda dan sebagainya.

Anda ingin mencari solusi bagi masalah di atas ?

BANTUMULA - Platform Segala Ilmu Pemasaran Digital

Bantumula merupakan satu platform pembelajaran secara online. Dimana dalam platform ni, anda akan mempelajari himpunkan ilmu-ilmu asas pemasaran digital yang mana berdasarkan pengalaman admin BantuMula dan beberapa rakan team lain yang terlibat dalam industri ini.

Secara ringkasnya matlamat BantuMula adalah untuk cuba 'selamatkan' wang ringgit anda dari terpergi atau terbeli mana-mana program advance yang berkaitan pemasaran tetapi last-last bila anda pergi rupanya tak boleh nak apply pun pada produk atau bisnes sendiri.

Kenyataannya....saya sendiri pun pernah berpengalaman macam tu.

Pantang tengok atau dengar org guna itu ini boleh dapat sales juta-juta, parcel berlonggok-longgok, terus je nak sign in kan?

So, dalam platform ni, anda bakal belajar banyak perkara asas tentang setiap satu channel atau platform marketing, dan bukan sekadar dengar teori. BantuMula akan mengajar anda buat STEP BY STEP setiap satu channel atau platform ni.

Sebagai contoh, kalau dekat shopee... BantuMula anda mengajar anda dari basic sehingga sampai anda boleh menjual. So, tugas anda, anda follow je, buat dulu,ambil masa beberapa minggu, tengok adakah berkesan atau sesuai dengan produk anda, lepas tu, terpulanglah anda pergi ke mana-mana program advance yang ada diluar sana untuk upgrade anda punya ilmu dan bisnes.

Ilmu Apa Yang BantuMula Akan Ajar

Ketika saya menulis post ini, pakej ilmu pemasaran digital yang telah dimasukkan adalah seperti berikut...

  • Manipulasi Insta Shopping
  • Dropship China to Shopee
  • Asas Pemasaran Facebook Profile
  • Pemasaran di Instagram
  • Cara Beli Direct China Online
  • Kuasa Pemasaran Email

Modul lain  akan ditambah dari semasa ke semasa, antaranya dalam perancangan adalah  seperti...

  • Facebook Ads
  • Instagram
  • Instagram Ads
  • Google Adwords
  • Basic SEO
  • Bloging
  • Ecoomerce
  • Lelong
  • Mudah.my
  • Lazada
  • Ebay
  • Personal Branding
  • Copywriting
  • Close Sales
  • Dropship


Bagaimana BantuMula Mengajar ?

Ini yang menarik dalam BantuMula sebenarnya. Anda bukan diajar seperti kelas fizikal yang lain, semuanya anda boleh tonton terus secara online bila akaun keahlian anda diaktifkan.

Jadi, tak kisah lah jika anda berada jauh sekali pun di luar negara, anda masih boleh akses semuanya secara online.

Anda berkain pelekat dan berbaju pagoda pun boleh belajar di BantuMula.

Berapa Bayaran Untuk Menyertai BantuMula ?

Bayar sekali seumur hidup sebanyak RM70 sahaja.
Buat masa ini ketika saya menulis post ini, harga yang dikenakan hanya RM70. Tak pasti berapa harga terkini yang BantuMula kenakan.

Jika anda nak tahu caj TERKINI BantuMula, sila KLIK SINI !

Ya ...itulah mahar yang anda perlu laburkan.

Berapa pun caj yang dikenakan, ia pasti BERBALOI untuk anda sebab saya sendiri TAK PERNAH temui platform seperti BantuMula ini di Malaysia.


Kesimpulan

Sebenarnya saya cukup teruja untuk berkongsi peluang ini kepada anda yang baru menceburi bisnes internet. Sasaran anda pasti nak buat jualan bukan ! Jika anda tak nak rugi BESAR sebelum anda melabur apa jua kursus fizikal, seminar dan personal coaching, anda pelajari dulu ilmu yang disediakan di BantuMula ini.

Setakat ini seramai 610 studen yang telah menyertai BantuMula ini. Ia masih TERBUKA untuk anda sertai dan pelajari ilmu di sana. Percayalah....pelaburan ini TIDAK AKAN merugikan anda dan anda masih belum terlambat.

Jika berminat anda boleh daftar - DI SINI !


Nak Tahu Rahsia AutoPilot kan Jualan Anda di Lembah Klang ?

Nak Tahu Rahsia AutoPilot kan Jualan Anda di Lembah Klang ?



Kalau anda ingin berniaga cara profesional zaman sekarang ni tak perlu bersusah payah mengadap handphone ataupun laptop sepanjang masa.

Walaupun handphone terutamanya sangat penting sebelum memulakan perniagaan, masih ramai lagi perniaga yang tidak sedar bahawa penggunaan hadphone sangat penting untuk menjana pendapatan yang konsisten terutama para peniaga di kawasan sekitar Lembah Klang.

Jika anda seorang usahawan di sekitar Bandar Di Raja Klang, ia sangat sesuai kerana aktiviti bisnes di sana semakin berkembang. Pelbagai produk diniagakan di sana. Mungkin idea yang saya kongsikan ini membantu melajukan jualan anda secara autopilot menggunakan kaedah pemasaran zero kos. 

Anda harus baca perkongsian ini sehingga habis untuk saya bongkarkan caranya !

Terdapat 2 teknik yang bakal meningkatkan jualan secara autopilot di sekitar Lembah Klang.

DutaNaga - Rahsia Teknik Pemasaran Zero Kos

Jika anda berniaga untuk jimatkan kos pemasaran, maka saya syorkan anda praktikkan teknik yang diajar dalam DutaNaga.

Fokus utama wujudnya DutaNaga ini adalah untuk membantu para usahawan mengurangkan kos pemasaran dan membantu untuk hampir kepada zero kos untuk iklan anda. Teknik ini akan mengajar kepada anda 7 teknik pemasaran zero kos yang efektif untuk meningkatkan jualan anda.

DutaNaga juga akan mengajar anda bagaimana untuk kekalkan keuntungan bisnes anda dengan cara mengumpul database pelanggan dengan cara percuma.

Pokok pangkalnya semuanya teknik yang akan diajar adalah hampir kepada zero kos. Anda tak perlu risau untuk kos-kos berat dan kadang-kadang berisiko untuk rugi seperti FB Ads, Google Ads, Bing Ads dan sebagainya.

Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang DutaNaga, anda boleh baca post saya di blog saya ini - DI SINI !


SuperBot Marketing - Rahsia Turbo Jualan Secara Autopilot

Anda pasti suka kalau bisnes anda boleh di automasikan. Betul tak ?

Inilah objektif utama mengapa SuperBot Marketing diwujudkan oleh seorang usahawan bernama Fahmy Adam. Teknik ini boleh mengurangkan kos staff anda. Anda hanya perlu menggunakan super tool pemasaran seperti WhatsApp, Telegram dan Messenger (gabungan 3 in 1) dalam SuperBot Marketing kelak.

Selepas anda berjaya hadam teknik yang didedahkan dalam Superbot Marketing kelak, anda bakal menikmati masa berkualiti bersama keluarga, bercuti lebih lama tanpa fikirkan urusan bisnes dan yang penting boleh beribadah dengan lebih tenang.

SuperBot Marketing anda membongkar langkah demi langkah menggunakan 3 in 1 tool dan yang lebih penting anda TAK PERLU kos pun.

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang bagaimana turbokan jualan anda secara autopilot, anda boleh baca maklumat lengkap di www.SupeBot.my


Kesimpulan

Usahawan yang bijak sentiasa pro-aktif untuk fikirkan cara mengekalkan pelanggan sedia ada disamping mencari pelanggan baru. Tiada cara lain yang lebih utama jika anda tidak mengumpul database pelanggan dengan kaedah yang betul. Kedua-dua teknik yang saya cadangkan diatas bakal membantu usahawan Lembah Klang terutamanya supaya dapat menjimatkan kos pemasaran tetapi mampu meningkatkan jualan berlipat kali ganda.

Semoga perkongsian ini membantu anda dan memberi manfaat kepada bisnes anda. Selamat maju jaya. Jumpa lagi pada post selanjutnya. Insyaallah. Sekian.




Kalau anda ingin berniaga cara profesional zaman sekarang ni tak perlu bersusah payah mengadap handphone ataupun laptop sepanjang masa.

Walaupun handphone terutamanya sangat penting sebelum memulakan perniagaan, masih ramai lagi perniaga yang tidak sedar bahawa penggunaan hadphone sangat penting untuk menjana pendapatan yang konsisten terutama para peniaga di kawasan sekitar Lembah Klang.

Jika anda seorang usahawan di sekitar Bandar Di Raja Klang, ia sangat sesuai kerana aktiviti bisnes di sana semakin berkembang. Pelbagai produk diniagakan di sana. Mungkin idea yang saya kongsikan ini membantu melajukan jualan anda secara autopilot menggunakan kaedah pemasaran zero kos. 

Anda harus baca perkongsian ini sehingga habis untuk saya bongkarkan caranya !

Terdapat 2 teknik yang bakal meningkatkan jualan secara autopilot di sekitar Lembah Klang.

DutaNaga - Rahsia Teknik Pemasaran Zero Kos

Jika anda berniaga untuk jimatkan kos pemasaran, maka saya syorkan anda praktikkan teknik yang diajar dalam DutaNaga.

Fokus utama wujudnya DutaNaga ini adalah untuk membantu para usahawan mengurangkan kos pemasaran dan membantu untuk hampir kepada zero kos untuk iklan anda. Teknik ini akan mengajar kepada anda 7 teknik pemasaran zero kos yang efektif untuk meningkatkan jualan anda.

DutaNaga juga akan mengajar anda bagaimana untuk kekalkan keuntungan bisnes anda dengan cara mengumpul database pelanggan dengan cara percuma.

Pokok pangkalnya semuanya teknik yang akan diajar adalah hampir kepada zero kos. Anda tak perlu risau untuk kos-kos berat dan kadang-kadang berisiko untuk rugi seperti FB Ads, Google Ads, Bing Ads dan sebagainya.

Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang DutaNaga, anda boleh baca post saya di blog saya ini - DI SINI !


SuperBot Marketing - Rahsia Turbo Jualan Secara Autopilot

Anda pasti suka kalau bisnes anda boleh di automasikan. Betul tak ?

Inilah objektif utama mengapa SuperBot Marketing diwujudkan oleh seorang usahawan bernama Fahmy Adam. Teknik ini boleh mengurangkan kos staff anda. Anda hanya perlu menggunakan super tool pemasaran seperti WhatsApp, Telegram dan Messenger (gabungan 3 in 1) dalam SuperBot Marketing kelak.

Selepas anda berjaya hadam teknik yang didedahkan dalam Superbot Marketing kelak, anda bakal menikmati masa berkualiti bersama keluarga, bercuti lebih lama tanpa fikirkan urusan bisnes dan yang penting boleh beribadah dengan lebih tenang.

SuperBot Marketing anda membongkar langkah demi langkah menggunakan 3 in 1 tool dan yang lebih penting anda TAK PERLU kos pun.

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang bagaimana turbokan jualan anda secara autopilot, anda boleh baca maklumat lengkap di www.SupeBot.my


Kesimpulan

Usahawan yang bijak sentiasa pro-aktif untuk fikirkan cara mengekalkan pelanggan sedia ada disamping mencari pelanggan baru. Tiada cara lain yang lebih utama jika anda tidak mengumpul database pelanggan dengan kaedah yang betul. Kedua-dua teknik yang saya cadangkan diatas bakal membantu usahawan Lembah Klang terutamanya supaya dapat menjimatkan kos pemasaran tetapi mampu meningkatkan jualan berlipat kali ganda.

Semoga perkongsian ini membantu anda dan memberi manfaat kepada bisnes anda. Selamat maju jaya. Jumpa lagi pada post selanjutnya. Insyaallah. Sekian.


"Superman" kan Jualan Anda Dengan SuperBot Marketing Ini

"Superman" kan Jualan Anda Dengan SuperBot Marketing Ini

"Pergh...tajuk post pun tah macam apa tah."

Hehehehe....minta maaf lah kalau saya buat anda berjaya masuk ke blog saya ini. Saya cuma ingin berkongsi ilmu kepada anda secara jujur bagaimana cara anda boleh "Superman" kan jualan anda menggunakan SuperBot Marketing.

Mungkin anda membaca post blog ini sebab anda memang mempunyai bisnes anda sendiri tetapi anda menghadapi masalah untuk meningkatkan jualan berganda secara auto pilot menggunakan kaedah zero cost marketing.

Berapa cepat anda boleh tingkatkan jualan menggunakan SuperBot ini nanti, anda baca setiap perkongsian saya pada perenggan-perenggan di bawah.

Sila baca sampai habis yer !



SuperBot Marketing - Rahsia Jualan Turbo Secara AutoPilot

BOT - ia adalah singkatan dari perkataan ROBOT. Fungsi robot adalah untuk membantu menyenangkan kerja pemasaran usahawan. Ia adalah 'aplikasi program' yang mengautomasikan proses kerja online sama ada untuk perniagaan atau lain-lain tujuan.

Contoh yang biasa orang guna seperti chatbot mudah yang berfungsi “talk & reply message”

Jika anda seorang usahawan, inilah masanya untuk mengetahui fungsi BOT dalam perniagaan anda. Biar robot yang buat kerja pemasaran bisnes anda.

Sekarang biar saya kongsikan kenapa anda perlu "Superman" kan jualan anda dengan satu produk yang cukup power bernama SuperBot Marketing yang baru dilancarkan oleh usahawan internet sepenuh masa iaitu Coach Fahmy Adam.

Fahmy Adam adalah seorang pakar dalam pemasaran online menggunakan zero cost marketing. Produk terbaru keluaran syarikat beliau ini akan melajukan jualan anda secara autopilot.

Kenapa saya gunakan perkataan "Superman" sebagai headline di post blog saya ini ? Ini kerana integrasi applikasi sosial media seperti FB Messenger, WhatsApp dan Telegram telah disatukan dalam satu platform di mana ia menyenangkan kerja berinteraksi dengan pelanggan anda TANPA perlu sentiasa mengadap laptop dan smartphone. Bahasa mudah yang saya boleh gunakan di sini ialah anda boleh "TURBO" kan jualan anda secara AutoPilot menggunakan SuperBot Marketing ini.

Untuk pengetahuan anda, perkataan "Superman" yang saya gunakan pada post ini melambangkan kepelbagaian kuasa yang digunakan untuk membantu usahawan menyelesaikan masalah kerugian dan ia mempunyai kekuatannya tersendiri.

Saya membuat pendekatan tentang SuperBot Marketing yang berfungsi membantu para usahawan mempercepatkan jualan secara autopilot. Apa yang penting adalah teknik yang diajar menggunakan teknik zero cost marketing. Sejauh mana kekuatan produk SuperBot Marketing, sila baca post ini sampai habis yer !


Kenapa Anda Perlukan SuperBot Marketing ?

Saya berikan 5 SEBAB kenapa anda perlu menggunakan SuperBot Marketing ini untuk perniagaan anda.

1) Bayaran Kos Staff  Bagi Kerja Marketing

Bila sudah ada progress dari aspek marketing sudah tentu terpaksa hire staff untuk counter banyak mesej prospect. Ini berlaku bila masih reply manual sedangkan kita boleh jimat kos dengan banyak 'bot' yang memudahkan kerja marketing 24 jam.

2) Tak Tahu Nak Automasikan Bisnes

Kebanyakan usahawan newbie masih melakukan semua jenis kerja baik dari aspek production, buat marketing, layan order, packing produk dan delivery postage. Ini bermakna c.e.o (chief everything officer) akan mudah exhausted penat dan tak sempat reply banyak mesej prospect yang berpotensi.

3) Mudah Hilang Mood

Adakalanya kita terserempak dengan mesej pelanggan yang kurang enak menyebabkan mood terjejas dan ini takkan sama sekali berlaku pada 'bot' kerana mereka memang efisien sepanjang masa tanpa
sakit atau perlu bercuti. Sedangkan usahawan boleh berehat dan focus perkara lain yang lebih produktif tanpa perlu terjejas mood.

4) Kombinasi 3 Applikasi Popular Pada Satu Harga

Integrasi Facebook Messenger, Telegram & WhatsApp telah dijadikan satu pakej harga dan memudahkan anda untuk menguruskan chatBot dengan pelanggan secara autopilot. SuperBot Marketing juga boleh hantar mesej berjadual kepada pelanggan anda seperti mana fungsi Autoresponder dalam pemasaran emel. Amat rugi jika anda tidak memilikinya jika anda ingin turbo kan jualan anda secara autopilot.

5) Open Rate ChatBot Lebih 50% Berbanding Emel

Mengikut kajian Financial Review bahawa chatbot mempunyai kadar open rate tertinggi berbanding email. Ini bermakna email sudah tidak lagi 'relevan' seperti dahulu kerana banyak fungsi lebih power dilaksanakan oleh bot yang lebih pantas + automatik. SuperBot Marketing akan mendedahkan cara bijak menggunakan applikasi chatbot untuk 'turbo' kan jualan secara autopilot.


A.I (Artificial Intelligence) - Teknik Pemasaran Masa Depan

Saya amat terkejut dengan pendedahan yang terdapat dalam SuperBot Marketing. Ia menyentuh tentang teknik jualan masa depan yang mungkin kita sebagai usahawan di Malaysia kurang pendedahan tentang teknik ini.

Inilah usaha yang didedahkan oleh saudara Fahmy Adam dari produk terbaru beliau ini demi membantu usahawan tempatan agar memandang lebih jauh tentang teknik menjual. Bukan biasa-biasa teknik pemasaran yang beliau dedahkan kepada anda. Anda pasti teruja untuk SuperBot Marketing ini.

A.I sudah semakin berkembang. Tidak boleh diendahkan. Dunia perniagaan sudah mengalami revolusi yang pesat sehingga boleh menjejaskan business model lama.

Sebagai contoh industri teksi sudah terancam oleh Uber dan Grab yang mengaplikasikan AI dalam mobile apps mereka. Begitu juga industri hotel konvensional terpaksa bersaing dengan AirBnB yang mempunyai tawaran penginapan lebih menarik secara peer to peer (p2p) terutamanya yang menawarkan servis sewa penginapan murah di condominium mewah serta lebih user friendly. Ini bermakna market sudah semakin terbuka, decentralize dan hampir kepada bebas monopoli.

Semua teknologi AI ini sudah ada dalam aplikasi perniagaan dalam pelbagai industri. Berkemungkinan bot akan mengambil alih tugas dan kerja manusia maka adakah anda sudah ready dengan trend masa depan ini ?


Masa Untuk BERTINDAK !

Zaman berubah, teknik pemasaran turut berubah. Sebagai usahawan yang ingin kekal dalam bisnes perlu mengikut arus kaedah pemasaran yang terkini dan pantas. Jika anda dapat miliki SuperBot Marketing ia membantu menyenangkan kerja-kerja pemasaran anda secara autopilot dan yang penting melajukan jualan anda.

Jika anda berminat untuk dapat maklumat lanjut produk ini, sila lihat di www.SuperBot.my sekarang !  

Harga untuk produk ini masih dalam harga pengenalan. Ia agak berbaloi ketika saya menulis artikel ini. Anda boleh dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan oleh Tuan Fahmy Adam. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Sekian. Jumpa lagi untuk post yang seterusnya. Insyaallah.



"Pergh...tajuk post pun tah macam apa tah."

Hehehehe....minta maaf lah kalau saya buat anda berjaya masuk ke blog saya ini. Saya cuma ingin berkongsi ilmu kepada anda secara jujur bagaimana cara anda boleh "Superman" kan jualan anda menggunakan SuperBot Marketing.

Mungkin anda membaca post blog ini sebab anda memang mempunyai bisnes anda sendiri tetapi anda menghadapi masalah untuk meningkatkan jualan berganda secara auto pilot menggunakan kaedah zero cost marketing.

Berapa cepat anda boleh tingkatkan jualan menggunakan SuperBot ini nanti, anda baca setiap perkongsian saya pada perenggan-perenggan di bawah.

Sila baca sampai habis yer !



SuperBot Marketing - Rahsia Jualan Turbo Secara AutoPilot

BOT - ia adalah singkatan dari perkataan ROBOT. Fungsi robot adalah untuk membantu menyenangkan kerja pemasaran usahawan. Ia adalah 'aplikasi program' yang mengautomasikan proses kerja online sama ada untuk perniagaan atau lain-lain tujuan.

Contoh yang biasa orang guna seperti chatbot mudah yang berfungsi “talk & reply message”

Jika anda seorang usahawan, inilah masanya untuk mengetahui fungsi BOT dalam perniagaan anda. Biar robot yang buat kerja pemasaran bisnes anda.

Sekarang biar saya kongsikan kenapa anda perlu "Superman" kan jualan anda dengan satu produk yang cukup power bernama SuperBot Marketing yang baru dilancarkan oleh usahawan internet sepenuh masa iaitu Coach Fahmy Adam.

Fahmy Adam adalah seorang pakar dalam pemasaran online menggunakan zero cost marketing. Produk terbaru keluaran syarikat beliau ini akan melajukan jualan anda secara autopilot.

Kenapa saya gunakan perkataan "Superman" sebagai headline di post blog saya ini ? Ini kerana integrasi applikasi sosial media seperti FB Messenger, WhatsApp dan Telegram telah disatukan dalam satu platform di mana ia menyenangkan kerja berinteraksi dengan pelanggan anda TANPA perlu sentiasa mengadap laptop dan smartphone. Bahasa mudah yang saya boleh gunakan di sini ialah anda boleh "TURBO" kan jualan anda secara AutoPilot menggunakan SuperBot Marketing ini.

Untuk pengetahuan anda, perkataan "Superman" yang saya gunakan pada post ini melambangkan kepelbagaian kuasa yang digunakan untuk membantu usahawan menyelesaikan masalah kerugian dan ia mempunyai kekuatannya tersendiri.

Saya membuat pendekatan tentang SuperBot Marketing yang berfungsi membantu para usahawan mempercepatkan jualan secara autopilot. Apa yang penting adalah teknik yang diajar menggunakan teknik zero cost marketing. Sejauh mana kekuatan produk SuperBot Marketing, sila baca post ini sampai habis yer !


Kenapa Anda Perlukan SuperBot Marketing ?

Saya berikan 5 SEBAB kenapa anda perlu menggunakan SuperBot Marketing ini untuk perniagaan anda.

1) Bayaran Kos Staff  Bagi Kerja Marketing

Bila sudah ada progress dari aspek marketing sudah tentu terpaksa hire staff untuk counter banyak mesej prospect. Ini berlaku bila masih reply manual sedangkan kita boleh jimat kos dengan banyak 'bot' yang memudahkan kerja marketing 24 jam.

2) Tak Tahu Nak Automasikan Bisnes

Kebanyakan usahawan newbie masih melakukan semua jenis kerja baik dari aspek production, buat marketing, layan order, packing produk dan delivery postage. Ini bermakna c.e.o (chief everything officer) akan mudah exhausted penat dan tak sempat reply banyak mesej prospect yang berpotensi.

3) Mudah Hilang Mood

Adakalanya kita terserempak dengan mesej pelanggan yang kurang enak menyebabkan mood terjejas dan ini takkan sama sekali berlaku pada 'bot' kerana mereka memang efisien sepanjang masa tanpa
sakit atau perlu bercuti. Sedangkan usahawan boleh berehat dan focus perkara lain yang lebih produktif tanpa perlu terjejas mood.

4) Kombinasi 3 Applikasi Popular Pada Satu Harga

Integrasi Facebook Messenger, Telegram & WhatsApp telah dijadikan satu pakej harga dan memudahkan anda untuk menguruskan chatBot dengan pelanggan secara autopilot. SuperBot Marketing juga boleh hantar mesej berjadual kepada pelanggan anda seperti mana fungsi Autoresponder dalam pemasaran emel. Amat rugi jika anda tidak memilikinya jika anda ingin turbo kan jualan anda secara autopilot.

5) Open Rate ChatBot Lebih 50% Berbanding Emel

Mengikut kajian Financial Review bahawa chatbot mempunyai kadar open rate tertinggi berbanding email. Ini bermakna email sudah tidak lagi 'relevan' seperti dahulu kerana banyak fungsi lebih power dilaksanakan oleh bot yang lebih pantas + automatik. SuperBot Marketing akan mendedahkan cara bijak menggunakan applikasi chatbot untuk 'turbo' kan jualan secara autopilot.


A.I (Artificial Intelligence) - Teknik Pemasaran Masa Depan

Saya amat terkejut dengan pendedahan yang terdapat dalam SuperBot Marketing. Ia menyentuh tentang teknik jualan masa depan yang mungkin kita sebagai usahawan di Malaysia kurang pendedahan tentang teknik ini.

Inilah usaha yang didedahkan oleh saudara Fahmy Adam dari produk terbaru beliau ini demi membantu usahawan tempatan agar memandang lebih jauh tentang teknik menjual. Bukan biasa-biasa teknik pemasaran yang beliau dedahkan kepada anda. Anda pasti teruja untuk SuperBot Marketing ini.

A.I sudah semakin berkembang. Tidak boleh diendahkan. Dunia perniagaan sudah mengalami revolusi yang pesat sehingga boleh menjejaskan business model lama.

Sebagai contoh industri teksi sudah terancam oleh Uber dan Grab yang mengaplikasikan AI dalam mobile apps mereka. Begitu juga industri hotel konvensional terpaksa bersaing dengan AirBnB yang mempunyai tawaran penginapan lebih menarik secara peer to peer (p2p) terutamanya yang menawarkan servis sewa penginapan murah di condominium mewah serta lebih user friendly. Ini bermakna market sudah semakin terbuka, decentralize dan hampir kepada bebas monopoli.

Semua teknologi AI ini sudah ada dalam aplikasi perniagaan dalam pelbagai industri. Berkemungkinan bot akan mengambil alih tugas dan kerja manusia maka adakah anda sudah ready dengan trend masa depan ini ?


Masa Untuk BERTINDAK !

Zaman berubah, teknik pemasaran turut berubah. Sebagai usahawan yang ingin kekal dalam bisnes perlu mengikut arus kaedah pemasaran yang terkini dan pantas. Jika anda dapat miliki SuperBot Marketing ia membantu menyenangkan kerja-kerja pemasaran anda secara autopilot dan yang penting melajukan jualan anda.

Jika anda berminat untuk dapat maklumat lanjut produk ini, sila lihat di www.SuperBot.my sekarang !  

Harga untuk produk ini masih dalam harga pengenalan. Ia agak berbaloi ketika saya menulis artikel ini. Anda boleh dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan oleh Tuan Fahmy Adam. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Sekian. Jumpa lagi untuk post yang seterusnya. Insyaallah.



adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_51_1_230|https://2.bp.blogspot.com/-_e8K6kGWIgc/WdFQzZI1euI/AAAAAAAAFb4/lkp4vQFLzOo2auZQicqBCQ63V5jtt6vfwCLcBGAs/s1600/rahsia-taobao.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_41_1_178|https://2.bp.blogspot.com/-T2Do-ZxsgJo/WdFVC4TDtDI/AAAAAAAAFcE/ZGVsDT49saoltFc3hR5g7RdVIqCN5svUACLcBGAs/s1600/rahsia-menulis.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_62_1_282|https://3.bp.blogspot.com/-rLvmbvTL7so/WdFIS_xMgjI/AAAAAAAAFbU/MkbTaxbOzrcH_o-b-KWIA_Iv1Ju7hdXpgCLcBGAs/s1600/fanpage-superstar.png

Random Posts

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz