Breaking News

Bisnes Internet

Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Saya Menjana RM7k Sebulan Dengan Hanya Menjual Air Sahaja!

Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Saya Menjana RM7k Sebulan Dengan Hanya Menjual Air Sahaja!
Satu perkara yang anda perlu tahu, bisnes air ini untungnya BESAR. Kos permulaan serta kos harian untuk menjalankan bisnes air ini juga agak rendah. Anda boleh memulakan bisnes air balang ini dengan modal permulaan di bawah RM1,000....

INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG?

INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG?
Pada zaman kini, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang! Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah... semuanya memerlukan pada jumlah wang yang agak besar, dan sememangnya, tidak ramai yang berkemampuan untuk mendapatkan semua perkara itu secara tunai!

Nak Tahu Jana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis ?

Nak Tahu Jana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis ?
Nak mula buat bisnes tudung ni, tidaklah susah sangat! Kita boleh mula dengan modal beberapa ratus ringgit sahaja! Pulangannya juga agak cepat. Duit modal akan dapat dipusingkan dengan cepat! Lubuk jualan juga senang dijumpai. Bila kita buat bisnes tudung ni...

Inilah Tempat Rahsia Cari Supplier Barang-Barang Murah !

Inilah Tempat Rahsia Cari Supplier Barang-Barang Murah !
Mengapa tidak borong barang di 1688 ? Mudah sahaja dengan hanya menggunakan handphone sahaja. Apa yang bakal....

Anda Masih Tercari-cari "Port Power" Untuk Menjual Barang-Barang Anda Secara Online!

Anda Masih Tercari-cari "Port Power" Untuk Menjual Barang-Barang Anda Secara Online!
Ya! "Port Power" yang saya maksudkan itu adalah website / apps Shopee! Saya yakin, anda mesti pernah dengar pasal Shopee kan? Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu! Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna....

Agama

Agama/module

Bisnes

Bisnes Internet/column
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_57_1_260|https://2.bp.blogspot.com/-pvM3cTIVTbI/WdFMoJEbUDI/AAAAAAAAFbg/sfyyY3S3FzAthGBN0In2KTwJ9fSB1kAegCLcBGAs/s1600/igkaboom.png

Produk Review

Produk Review/style
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_50_1_228|https://1.bp.blogspot.com/-fvDpDRhQt7I/WdFPDgciVhI/AAAAAAAAFbs/OhAy_eLTIrghJxQ7arKHFeCj4EadLo9sgCLcBGAs/s1600/formula-kurus.png

Kesihatan

Kesihatan/style

Perkongsian

Perkongsian/carousel

Video

Video/box

Recent Posts

Apa Yang Mereka Tahu Tentang Bisnes Air Hanya Boleh Buat Untung Ciput Adalah SALAH Apabila Ebook “Bisnes Air Balang” Ini Bongkarkan Rahsianya !

Apa Yang Mereka Tahu Tentang Bisnes Air Hanya Boleh Buat Untung Ciput Adalah SALAH Apabila Ebook “Bisnes Air Balang” Ini Bongkarkan Rahsianya !

Inilah “Untold Story” Tentang Bagaimana Mizan Sulaiman Berjaya Menjana Keuntungan RM7k Sebulan Dalam Bisnes Air Walaupun Hanya Dengan 3 Balang Air Sahaja




Selalu kita dengar pesan dari pakar bisnes...kalau anda nak buat bisnes, pilihlah bisnes yang selalu pelanggan suka. Kalau nak lebih mudah faham, anda pilih bisnes yang sentiasa ada belian ulangan. Pelanggan selalu ingin mendapatkannya.



Sebagai contoh Bisnes Air Balang yang di lakukan oleh Tuan Mizan Sulaiman ini. Beliau telah berkecimpung dalam bisnes air ini sejak 2008 lagi. Penglibatan beliau dalam bisnes ini telah menghasilkan keuntungan yang diluar jangkauan beliau sendiri.

Bermodalkan bawah RM1000 sebagai permulaan, beliau berjaya menjana pendapatan bersih RM7 ribu sebulan dengan hanya menjual 3 balang air sahaja. Pengalaman beliau ini banyak mengajar bagaimana mengetahui selok-belok bisnes air yang benar-benar menguntungkan.

Kini berbekalkan pengalaman emas beliau sendiri, beliau sanggup berkongsi rahsia beliau menjana RM7 ribu sebulan kepada anda yang berminat untuk memulakan bisnes air kelak.

Ebook Bisnes Air Balang


Ebook ini bakal membantu anda untuk mulakan perniagaan bisnes air yang pasti menguntungkan. Beliau sendiri (Tuan Mizan Sulaiman), mengatakan anda boleh jana keuntungan bersih sehingga 1000% dengan syarat anda praktikkan panduan yang beliau kongiskan dalam ebook ini.

Saya masih teringat biras saya yang menjual bisnes air di bazar ramadhan telah berjaya menjana keuntungan sehingga RM17k kalau tak silap saya pada tahun 2012 yang lepas. Apabila saya mendengar tu, saya terkejut. Dari situ baru saya faham, bisnes air boleh buat untung besar dan pasti ada rahsianya.

Inilah tujuan sebenar yang Tuan Mizan Sulaiman cuba lakukan. Iaitu membantu anda yang ingin berkecimpung bisnes air dari zero kepada pendapatan bulanan sekurang-kurangnya 4 angka sebulan walaupun anda menjual hanya dengan 3 balang air sahaja.

Kaedah yang beliau kongsikan telah TERBUKTI berkesan dan telah ramai peniaga bisnes air merasa gembira kerana setiap air yang dijual kebanyakkan habis licin. Tapi....pasti ada caranya !

Berikut adalah beberapa testimoni pembeli Ebook yang telah berjaya mempraktikkan ilmu yang dikongsikan.

Testimoni Pembeli Ebook Bisnes Air Balang












Jika anda berminat ? Sila dapatkan - DISINI !

Apa yang best Ebook ini ?

Anda akan dapat belajar bagaimana membuat 20 resepi jus buah yang paling laris/best seller, di mana anda boleh buat pilihan untuk bertukar jenis air ketika menjual kelak.

Anda akan diajar tentang 7 rahsia sulit untuk jus yang laris (tip beli buah murah pada harga murah, cara pilih buah dan lain-lain).

Pengalaman 11 tahun penulis bisnes air sehingga menjana RM7 ribu sebulan walaupun dengan hanya 3 balang air memudahkan anda untuk tidak perlu 'trial and error'. Anda hanya ikut panduan yang diajar sebijik sebijik sahaja.

Anda juga akan diajar cara memohon tapak niaga di bazar jadi anda tidak perlu pening-pening mencari maklumat bagaimana ingin memohon tapak niaga.

Bukan itu sahaja, anda juga akan diajar tentang  jenis kanopi dan meja yang sesuai dan menjimatkan, jadi anda tak perlu bertanya kepada peniaga lain di mana untuk dapatkan kanopi dan meja yang murah dan pelbagai lagi.

Menarik kan ! 

Ebook ini dibongkarkan melalui 7 Bab utama dari A sehingga Z, bermula dari ZERO sehingga perniagaan bisnes air menjana untung yang besar.

Anda boleh baca maklumat lanjut di website Tuan Mizan Sulaiman di www.BisnesAirBalang.com 


Kesimpulan

Sebagai kesimpulan perkongsian saya kali ini, apa jua bisnes yang anda ingin lakukan, pastikan anda buat yang terbaik. Pemilihan bisnes yang sesuai mengikut kehendak pelanggan yang betul, plan strategi pemasaran yang tepat, bersepadu dan istiqamah pasti akan membuahkan hasil kelak.

Saya harap perkongsian saya kali ini membantu anda. Sehingga jumpa lagi di lain post. InsyaAllah.

Sekian. Wassalam.


Inilah “Untold Story” Tentang Bagaimana Mizan Sulaiman Berjaya Menjana Keuntungan RM7k Sebulan Dalam Bisnes Air Walaupun Hanya Dengan 3 Balang Air Sahaja




Selalu kita dengar pesan dari pakar bisnes...kalau anda nak buat bisnes, pilihlah bisnes yang selalu pelanggan suka. Kalau nak lebih mudah faham, anda pilih bisnes yang sentiasa ada belian ulangan. Pelanggan selalu ingin mendapatkannya.



Sebagai contoh Bisnes Air Balang yang di lakukan oleh Tuan Mizan Sulaiman ini. Beliau telah berkecimpung dalam bisnes air ini sejak 2008 lagi. Penglibatan beliau dalam bisnes ini telah menghasilkan keuntungan yang diluar jangkauan beliau sendiri.

Bermodalkan bawah RM1000 sebagai permulaan, beliau berjaya menjana pendapatan bersih RM7 ribu sebulan dengan hanya menjual 3 balang air sahaja. Pengalaman beliau ini banyak mengajar bagaimana mengetahui selok-belok bisnes air yang benar-benar menguntungkan.

Kini berbekalkan pengalaman emas beliau sendiri, beliau sanggup berkongsi rahsia beliau menjana RM7 ribu sebulan kepada anda yang berminat untuk memulakan bisnes air kelak.

Ebook Bisnes Air Balang


Ebook ini bakal membantu anda untuk mulakan perniagaan bisnes air yang pasti menguntungkan. Beliau sendiri (Tuan Mizan Sulaiman), mengatakan anda boleh jana keuntungan bersih sehingga 1000% dengan syarat anda praktikkan panduan yang beliau kongiskan dalam ebook ini.

Saya masih teringat biras saya yang menjual bisnes air di bazar ramadhan telah berjaya menjana keuntungan sehingga RM17k kalau tak silap saya pada tahun 2012 yang lepas. Apabila saya mendengar tu, saya terkejut. Dari situ baru saya faham, bisnes air boleh buat untung besar dan pasti ada rahsianya.

Inilah tujuan sebenar yang Tuan Mizan Sulaiman cuba lakukan. Iaitu membantu anda yang ingin berkecimpung bisnes air dari zero kepada pendapatan bulanan sekurang-kurangnya 4 angka sebulan walaupun anda menjual hanya dengan 3 balang air sahaja.

Kaedah yang beliau kongsikan telah TERBUKTI berkesan dan telah ramai peniaga bisnes air merasa gembira kerana setiap air yang dijual kebanyakkan habis licin. Tapi....pasti ada caranya !

Berikut adalah beberapa testimoni pembeli Ebook yang telah berjaya mempraktikkan ilmu yang dikongsikan.

Testimoni Pembeli Ebook Bisnes Air Balang












Jika anda berminat ? Sila dapatkan - DISINI !

Apa yang best Ebook ini ?

Anda akan dapat belajar bagaimana membuat 20 resepi jus buah yang paling laris/best seller, di mana anda boleh buat pilihan untuk bertukar jenis air ketika menjual kelak.

Anda akan diajar tentang 7 rahsia sulit untuk jus yang laris (tip beli buah murah pada harga murah, cara pilih buah dan lain-lain).

Pengalaman 11 tahun penulis bisnes air sehingga menjana RM7 ribu sebulan walaupun dengan hanya 3 balang air memudahkan anda untuk tidak perlu 'trial and error'. Anda hanya ikut panduan yang diajar sebijik sebijik sahaja.

Anda juga akan diajar cara memohon tapak niaga di bazar jadi anda tidak perlu pening-pening mencari maklumat bagaimana ingin memohon tapak niaga.

Bukan itu sahaja, anda juga akan diajar tentang  jenis kanopi dan meja yang sesuai dan menjimatkan, jadi anda tak perlu bertanya kepada peniaga lain di mana untuk dapatkan kanopi dan meja yang murah dan pelbagai lagi.

Menarik kan ! 

Ebook ini dibongkarkan melalui 7 Bab utama dari A sehingga Z, bermula dari ZERO sehingga perniagaan bisnes air menjana untung yang besar.

Anda boleh baca maklumat lanjut di website Tuan Mizan Sulaiman di www.BisnesAirBalang.com 


Kesimpulan

Sebagai kesimpulan perkongsian saya kali ini, apa jua bisnes yang anda ingin lakukan, pastikan anda buat yang terbaik. Pemilihan bisnes yang sesuai mengikut kehendak pelanggan yang betul, plan strategi pemasaran yang tepat, bersepadu dan istiqamah pasti akan membuahkan hasil kelak.

Saya harap perkongsian saya kali ini membantu anda. Sehingga jumpa lagi di lain post. InsyaAllah.

Sekian. Wassalam.


Affiliate Marketing Belum “MATI” Jika Teknik SJP4.0 Dipraktikkan

Affiliate Marketing Belum “MATI” Jika Teknik SJP4.0 Dipraktikkan



Ada sesiapa ejen affiliate yang sukar menjana komisen dari Affiliate Marketing ?

Jika anda salah seorang yang merasa sukar menjana komisen dan program affiliate mungkin SJP4.0 (Sistem Jualan Pro 4.0) ini bakal membantu anda.

Cuba lihat potensinya di www.jualanpro.com

Mungkin masalah-masalah seperti di bawah dapat diselesaikan dengan SJP4.0.

  • Sukar menjana komisen secara konsisten
  • Tiada panduan yang betul untuk menjual secara bersistematik
  • Promosi secara hentam kromo

Masalah-masalah di atas adalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan ejen affiliate.Saya terangkan kepada anda satu sistem yang akan bekerja untuk anda untuk mendapat komisen secara konsisten. Ia dinamakan Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0)


Kelebihan Sistem Jualan Pro


  1. Sistem yang akan membantu menjana pendapatan pasif melalui affiliate marketing di mana anda berpeluang menjana pendapatan pasif walaupun tiada produk sendiri dan zero ilmu pemasaran.
  2. Menyediakan pilihan laman web khas untuk kumpul nama dan email prospek. Jadi anda tidak perlu pening untuk design laman web untuk mengumpul nama dan email prospek.
  3. Sistem akan melakukan promosi secara automatik menjadikan kerja anda menjadi mudah. Anda hanya perlu fokus mempromosi link affiliate anda sahaja.
  4. Peluang menjana pendapatan pasif melalui sistem 2 level. Inilah kunci bagaimana sistem ini mampu memberi anda komisen secara konsisten setiap bulan.
  5. Menyediakan manual promosi secara Step by Step, semudah KOPIPES sahaja. Jadi anda tak perlu fikirkan ayat iklan untuk mempromosi. Semua disediakan.

Ingin tahu penerangan saya  dengan lebih lanjut, anda boleh singgah baca maklumat di post saya di www.azeriim.com !


Testimoni

Testimoni 1
Mahmud Roslan - Internet Marketer
Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!

Testimoni 2
Pn. Salena - Affiliate Marketer

Walaupun tanpa perlu menjual produk sendiri, tetap berjaya hasilkan jualan cecah RM7489.00 secara online!

Testimoni 3
Razif - Usahawan Internet

Komisyen saya meningkat ke RM3019.00 dalam masa cuma 3 hari! Cara mudah, promosi sekali, then sistem follow up akan menjadi ejen jualan kita!

Testimoni 4
Wahi Abdul Rashid - Green Matrix

Alhamdulillah, setakat ni jumlah komisyen affiliate yang saya berjaya terima daripada sistem ini adalah RM3,798. Komisyen ini hanya sebahagian kecil sahaja, kerana saya lebih banyak menjana pendapatan daripada jualan produk saya sendiri. 



Terdapat pelbagai latar belakang ejen affiliate yang berjaya menjana komisen affiliate dari SJP4.0.Jika anda berminat untuk menyertai program affiliate ini, anda boleh DAFTAR secara PER.CUMA di www.jualanpro.com !



P/S : Semoga perkongsian saya ini memberi manfaat kepada bisnes anda.


Ada sesiapa ejen affiliate yang sukar menjana komisen dari Affiliate Marketing ?

Jika anda salah seorang yang merasa sukar menjana komisen dan program affiliate mungkin SJP4.0 (Sistem Jualan Pro 4.0) ini bakal membantu anda.

Cuba lihat potensinya di www.jualanpro.com

Mungkin masalah-masalah seperti di bawah dapat diselesaikan dengan SJP4.0.

  • Sukar menjana komisen secara konsisten
  • Tiada panduan yang betul untuk menjual secara bersistematik
  • Promosi secara hentam kromo

Masalah-masalah di atas adalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan ejen affiliate.Saya terangkan kepada anda satu sistem yang akan bekerja untuk anda untuk mendapat komisen secara konsisten. Ia dinamakan Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0)


Kelebihan Sistem Jualan Pro


  1. Sistem yang akan membantu menjana pendapatan pasif melalui affiliate marketing di mana anda berpeluang menjana pendapatan pasif walaupun tiada produk sendiri dan zero ilmu pemasaran.
  2. Menyediakan pilihan laman web khas untuk kumpul nama dan email prospek. Jadi anda tidak perlu pening untuk design laman web untuk mengumpul nama dan email prospek.
  3. Sistem akan melakukan promosi secara automatik menjadikan kerja anda menjadi mudah. Anda hanya perlu fokus mempromosi link affiliate anda sahaja.
  4. Peluang menjana pendapatan pasif melalui sistem 2 level. Inilah kunci bagaimana sistem ini mampu memberi anda komisen secara konsisten setiap bulan.
  5. Menyediakan manual promosi secara Step by Step, semudah KOPIPES sahaja. Jadi anda tak perlu fikirkan ayat iklan untuk mempromosi. Semua disediakan.

Ingin tahu penerangan saya  dengan lebih lanjut, anda boleh singgah baca maklumat di post saya di www.azeriim.com !


Testimoni

Testimoni 1
Mahmud Roslan - Internet Marketer
Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!

Testimoni 2
Pn. Salena - Affiliate Marketer

Walaupun tanpa perlu menjual produk sendiri, tetap berjaya hasilkan jualan cecah RM7489.00 secara online!

Testimoni 3
Razif - Usahawan Internet

Komisyen saya meningkat ke RM3019.00 dalam masa cuma 3 hari! Cara mudah, promosi sekali, then sistem follow up akan menjadi ejen jualan kita!

Testimoni 4
Wahi Abdul Rashid - Green Matrix

Alhamdulillah, setakat ni jumlah komisyen affiliate yang saya berjaya terima daripada sistem ini adalah RM3,798. Komisyen ini hanya sebahagian kecil sahaja, kerana saya lebih banyak menjana pendapatan daripada jualan produk saya sendiri. 



Terdapat pelbagai latar belakang ejen affiliate yang berjaya menjana komisen affiliate dari SJP4.0.Jika anda berminat untuk menyertai program affiliate ini, anda boleh DAFTAR secara PER.CUMA di www.jualanpro.com !



P/S : Semoga perkongsian saya ini memberi manfaat kepada bisnes anda.

Ada Ejen Affiliate Yang Mahu Jana Pendapatan Pasif Secara Konsisten Setiap Bulan Walaupun ZERO Ilmu ?

Ada Ejen Affiliate Yang Mahu Jana Pendapatan Pasif Secara Konsisten Setiap Bulan Walaupun ZERO Ilmu ?



Salam hormat kepada ejen affiliate seperti anda. Terima kasih kerana sudi baca post saya.

Jika anda masih tercari-cari teknik ataupun cara bagaimana ingin buat duit dari program affiliate, anda boleh belajar dari Affiliate Method. Saya sangat syorkan anda belajar di situ sebab ia terbukti berkesan. Lagi pun, ilmu ini diajar daripada seorang Pakar Affiliate bernama Tuan Rahman Basri.

Gambar di bawah adalah beberapa testimoni mereka yang mempraktik ilmu dan berjaya menjana komisen lumayan dari produk affiliate.


Tuan Mahmud antara mereka yang praktik secara serius jurus ilmu yang diajar dalam Affiliate Method. Cuba lihat hasilnya selepas 2 bulan beliau prakti teknik yang sangat power ini.



Ada lagi testimoni lain seperti di bawah..



Ini lagi seorang pengamal ilmu Affiliate Method bernama Puan Salina.

Puan Salena gabungkan strategi Affiliate yang beliau belajar dengan teknik ZeroCostMarketing.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Akhirnya beliau berjaya capai target 4 angka pertama melalui affiliate!


Anda Mahu Jana Pendapatan Pasif Secara Konsisten Setiap Bulan ?


Saya pernah berceloteh di blog peribadi saya ini tentang Jualan Pro. Nama program pun dah macam power. Anda bakal menjadi ejen affiliate yang menjual secara Profesional.

Buat pengetahuan anda, Sistem ini juga masih dalam kawalan Pakar Affiliate Tuan Rahman Basri yang saya ada sebutkan diperanggan pertama di atas.

Jika anda kenal beliau, anda akan tahu rekod beliau membantu ramai ejen affiliate dari zero kepada hero dari hasil menjual produk digital secara affiliate.

Hanya bermodalkan sekali seumur hidup anda akan dapat belajar dan dalam masa yang sama turut menjana komisen affiliate yang agak lumayan juga.

Jika anda masih 'blurr', boleh baca penerangan saya di post saya tentang Sistem Jualan Pro versi 4.0 (TERBARU 2019) ini.


Alhamdulillah, saya juga turut merasa hasil komisen dari Jualan Pro ini. Boleh dikatakan lumayan juga. Bolehlah tambung duit untuk tambung bil-bil perbelanjaan rumah.

Jika anda mahu turut sama menjana komisen secara konsisten setiap bulan walaupun anda zero ilmu, inilah masanya.

Sila lihat laman web jualan rasmi Jualan Pro 4.0 di www. jualanpro.com dan daftar secara percuma di sana !

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda. Jumpa lagi !

Terima kasih.




Salam hormat kepada ejen affiliate seperti anda. Terima kasih kerana sudi baca post saya.

Jika anda masih tercari-cari teknik ataupun cara bagaimana ingin buat duit dari program affiliate, anda boleh belajar dari Affiliate Method. Saya sangat syorkan anda belajar di situ sebab ia terbukti berkesan. Lagi pun, ilmu ini diajar daripada seorang Pakar Affiliate bernama Tuan Rahman Basri.

Gambar di bawah adalah beberapa testimoni mereka yang mempraktik ilmu dan berjaya menjana komisen lumayan dari produk affiliate.


Tuan Mahmud antara mereka yang praktik secara serius jurus ilmu yang diajar dalam Affiliate Method. Cuba lihat hasilnya selepas 2 bulan beliau prakti teknik yang sangat power ini.



Ada lagi testimoni lain seperti di bawah..



Ini lagi seorang pengamal ilmu Affiliate Method bernama Puan Salina.

Puan Salena gabungkan strategi Affiliate yang beliau belajar dengan teknik ZeroCostMarketing.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Akhirnya beliau berjaya capai target 4 angka pertama melalui affiliate!


Anda Mahu Jana Pendapatan Pasif Secara Konsisten Setiap Bulan ?


Saya pernah berceloteh di blog peribadi saya ini tentang Jualan Pro. Nama program pun dah macam power. Anda bakal menjadi ejen affiliate yang menjual secara Profesional.

Buat pengetahuan anda, Sistem ini juga masih dalam kawalan Pakar Affiliate Tuan Rahman Basri yang saya ada sebutkan diperanggan pertama di atas.

Jika anda kenal beliau, anda akan tahu rekod beliau membantu ramai ejen affiliate dari zero kepada hero dari hasil menjual produk digital secara affiliate.

Hanya bermodalkan sekali seumur hidup anda akan dapat belajar dan dalam masa yang sama turut menjana komisen affiliate yang agak lumayan juga.

Jika anda masih 'blurr', boleh baca penerangan saya di post saya tentang Sistem Jualan Pro versi 4.0 (TERBARU 2019) ini.


Alhamdulillah, saya juga turut merasa hasil komisen dari Jualan Pro ini. Boleh dikatakan lumayan juga. Bolehlah tambung duit untuk tambung bil-bil perbelanjaan rumah.

Jika anda mahu turut sama menjana komisen secara konsisten setiap bulan walaupun anda zero ilmu, inilah masanya.

Sila lihat laman web jualan rasmi Jualan Pro 4.0 di www. jualanpro.com dan daftar secara percuma di sana !

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda. Jumpa lagi !

Terima kasih.


3 Teknik Menarik Perhatian Prospek Secara Online

3 Teknik Menarik Perhatian Prospek Secara Online

Susah Ke Nak Menarik Perhatian Prospek ?

Sebagai peniaga baru, masalah yang sering bermain dalam fikiran ialah cara bagaimana nak menarik menarik propek secara online di internet.

Anda tidak keseorangan sebenarnya. Saya sendiri mengalami masalah yang sama seperti anda.

Apabila anda yang baru mula merancang untuk menjual produk ataupun servis di internet, masalah utama adalah "ada orang berminat ke dengan produk saya" ni. Terdapat banyak jenis prospek dalam bisnes internet. Ia bergantung kepada niche bisnes yang anda ingin lakukan.

Tak semua prospek suka dengan produk kita. Tetapi dalam banyak-banyak prospek, pasti ada yang suka dengan produk kita. Semua itu bergantung kepada teknik dan cara bagaimana anda menarik perhatian prospek untuk lihat produk anda.




3 Teknik Menarik Perhatian Prospek Secara Online

Mungkin 3 teknik berikut bakal mambantu untuk anda menarik perhatian prospek anda kelak.

1) Jaga Kualiti Produk Yang diJual

Pemilihan produk yang berkualiti sangat penting untuk menarik perhatian prospek. Tidak kiralah anda menjual produk fizikal mahupun digital.

Sebelum anda buat keputusan untuk menjual sesuatu produk, anda perlu pastikan kualiti produk yang dijual.

2) Penjenamaan Melalui Imej Yang Menarik

Tingkatkan branding bisnes anda melalui imej yang menarik perhatian prospek. Penjenamaan adalah salah satu langkah untuk prospek mengenali bisnes anda. Menjaga imej pada tahap optimum secara konsisten bakal menarik prospek untuk menjadi bakal pelanggan anda kelak.

3) Membuat Pengiklanan dan Promosi Secara Aktif

Konsisten dalam melakukan pengiklanan dan promosi. Ulang dan ulang promosi sehingga prospek tertarik dengan produk anda.


Sekian dulu perkongsian untuk kali ini. Semoga bermanfaat kepada anda.

Sekiranya artikel ini bermanfaat, sila kongsikan di akaun media sosial melalui butang di bawah ini sekarang ! Terima kasih.

Susah Ke Nak Menarik Perhatian Prospek ?

Sebagai peniaga baru, masalah yang sering bermain dalam fikiran ialah cara bagaimana nak menarik menarik propek secara online di internet.

Anda tidak keseorangan sebenarnya. Saya sendiri mengalami masalah yang sama seperti anda.

Apabila anda yang baru mula merancang untuk menjual produk ataupun servis di internet, masalah utama adalah "ada orang berminat ke dengan produk saya" ni. Terdapat banyak jenis prospek dalam bisnes internet. Ia bergantung kepada niche bisnes yang anda ingin lakukan.

Tak semua prospek suka dengan produk kita. Tetapi dalam banyak-banyak prospek, pasti ada yang suka dengan produk kita. Semua itu bergantung kepada teknik dan cara bagaimana anda menarik perhatian prospek untuk lihat produk anda.




3 Teknik Menarik Perhatian Prospek Secara Online

Mungkin 3 teknik berikut bakal mambantu untuk anda menarik perhatian prospek anda kelak.

1) Jaga Kualiti Produk Yang diJual

Pemilihan produk yang berkualiti sangat penting untuk menarik perhatian prospek. Tidak kiralah anda menjual produk fizikal mahupun digital.

Sebelum anda buat keputusan untuk menjual sesuatu produk, anda perlu pastikan kualiti produk yang dijual.

2) Penjenamaan Melalui Imej Yang Menarik

Tingkatkan branding bisnes anda melalui imej yang menarik perhatian prospek. Penjenamaan adalah salah satu langkah untuk prospek mengenali bisnes anda. Menjaga imej pada tahap optimum secara konsisten bakal menarik prospek untuk menjadi bakal pelanggan anda kelak.

3) Membuat Pengiklanan dan Promosi Secara Aktif

Konsisten dalam melakukan pengiklanan dan promosi. Ulang dan ulang promosi sehingga prospek tertarik dengan produk anda.


Sekian dulu perkongsian untuk kali ini. Semoga bermanfaat kepada anda.

Sekiranya artikel ini bermanfaat, sila kongsikan di akaun media sosial melalui butang di bawah ini sekarang ! Terima kasih.

adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_51_1_230|https://2.bp.blogspot.com/-_e8K6kGWIgc/WdFQzZI1euI/AAAAAAAAFb4/lkp4vQFLzOo2auZQicqBCQ63V5jtt6vfwCLcBGAs/s1600/rahsia-taobao.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_41_1_178|https://2.bp.blogspot.com/-T2Do-ZxsgJo/WdFVC4TDtDI/AAAAAAAAFcE/ZGVsDT49saoltFc3hR5g7RdVIqCN5svUACLcBGAs/s1600/rahsia-menulis.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_68_1_305|https://2.bp.blogspot.com/-TmtS8G4iKG0/W74Tftk1rUI/AAAAAAAAOjk/_6OZQrCg9TEUwp9m6AxiLg9Ke6fK9FANQCEwYBhgL/s1600/banner-blog.png

Random Posts

randomposts

My Twitter Timeline

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz