Breaking News

Bisnes Internet

Sistem Jualan Pro 4.0 - Jana Pasif Income Dari Affiliate

Anda ingin menjana income dari affiliate hanya duduk di rumah ?


Sesiapa pun ingin buat duit online hanya di rumah. Saya yakin anda yang baca post ini juga buntu memikirkan teknik bagaimana cara menjana pendapatan secara online melalui affiliate.

Saya juga pernah berada di situasi anda. Macam-macam teknik promosi dah saya praktikan tapi sukar menghasilkan komisen. Alhamdulillah...bukanlah tiada langsung untung komisen tetapi nak berterusan dan konsisten jana komisen tu agak sukar.

Andai kata saya syorkan anda satu sistem jualan dari usahawan internet Tuan Rahman Basri ini nak cuba tak ?

Saya pernah ceritakan perkara ini pada post yang lepas bertajuk "Bisnes Affiliate Dari Sistem Jualan Pro 3.0". Anda boleh baca balik kalau nak tahu.



Gambar di atas adalah komisen yang saya terima hanya 2 minggu promosi 'main-main' melalui sistem jualan pro. Saya tak fokus sangat tetapi alhamdulillah dengan izin Allah dapatlah buat simpanan sikit-sikit. 


Sistem Jualan Pro 4.0

Inilah yang saya nak kongsikan kepada anda. Salah satu sistem untuk anda jana pendapatan pasif melalui satu platform yang dinamakan Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0).

Kenapa ada nombor 4.0 ?

Sistem terkini serta terbaru yang telah dinaik taraf oleh pengasas sistem ini iaitu Tuan Rahman Basri. Anda bakal dibantu dengan sistem jualan secara automatik di mana anda tak perlu buat apa-apa melainkan sebarkan link affiliate anda.

Semua kerja pemasaran hanya sistem SJP4.0 yang akan buat. Anda bayangkan betapa senang nak jana pendapatan dari sistem ini.


Bagaimana Sistem SJP4.0 Buat Kerja ?

Sistem ini buat kerja promosi mengikut langkah-langkah seperti proses aliran di bawah ini.


  1. Tugas anda hanya perlu promosi link affiliate anda sendiri (jangan sampai promot link orang lain pulak...rugi nanti). Anda promosi sahaja di mana-mana platform di akaun sosial media anda. Teknik nak iklan pun diajar kelak. Anda tak perlu risau.
  2. Kemudian mereka akan daftar maklumat seperti NAMA dan EMAIL untuk sistem ini hubungi mereka. Objektif pada langkah ini adalah untuk kumpul database. Lagi ramai yang daftar melalui link affiliate anda, lagi banyak potensi komisen yang anda akan hasilkan.
  3. Sistem ini akan follow up prospek yang telah mendaftar di bawah link affiliate anda. Anda tak perlu fikirkan macam mana sistem ini follow up. Semuanya akan dilakukan oleh Sistem Jualan Pro 4.0 (SJP4.0)
  4. Jualan Produk secara senyap berlaku pada langkah ini. Anda hanya secara senyap juga akan terima komisen kelak. InsyaAllah.
Anda nampak tak.... betapa mudah kerja yang anda perlu lakukan untuk menjana pendapatan di internet. Anda hanya perlu buat jer. Kongsikan link affiliate anda kepada rakan dan kenalan anda dan terus jana pendapatan.

Hasil komisen anda nanti akan masuk terus ke dalam akaun bank anda. InsyaAllah.




Sistem 2 tier - Inilah yang menarik dalam Sistem Jualan Pro terbaru ini. Anda layak menjana komisen dari mereka yang sertai SJP4.0 di level bawah anda. Jika mereka berjaya mendapatkan hasil jualan, anda turut dapat komisen. Menarik kan !

Jika anda yang biasa dengan MultiLevel marketing anda faham sangat dengan Sistem 2 tier ni. Tetapi ingin saya tekankan Sistem SJP4.0 bukanlah bisnes multilevel marketing. Anda BUKAN duduk diam dan makan komisen orang bawah sahaja. Anda perlu juga buat kerja jika ingin menjana pendapatan pasif.


Testimoni Sistem SJP4.0

Takkan saya cerita kosong kan. Bagi membuktikan bahawa SJP4.0 sebenarnya boleh bantu anda menjana pendapatan secara sampingan. Zaman sekarang ini...ekonomi semakin mencabar. Kalau tak buat persediaan untuk 'back up plan' susah juga. Jadi inilah salah satu peluang yang saya sangat syorkan anda sertai buat masa ini.

Bagi meyakinkan anda, berikut adalah beberapa testimoni dari website SJP4.0. Ada banyak lagi sebenarnya. Cukuplah saya kongsikan 3 testimoni ini sahaja.

TESTIMONI 1


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


Kesimpulan

Bagi saya Sistem Jualan Pro 4.0 merupakan platform untuk anda BELAJAR dan JANA (Learn & Earn) pendapatan pasif yang telah dikemaskini mengikut peredaran zaman. Malah sistem ini adalah antara sistem terbaik untuk anda menjana pendapatan sampingan secara online walaupun hanya duduk di rumah.

Pengalaman saya yang pernah belajar dari usahawan internet antarabangsa juga sebenarnya menggunakan teknik pemasaran yang sama seperti mana Tuan Rahman Basri lakukan. Ini bermakna teknik pemasaran dalam Sistem Jualan Pro 4.0 ini adalah 'PROVEN' method.

Jika anda berminat dan ingin tahu secara lanjut tentang peluang dalam sistem ini, sila layari JUALANPRO.NET sekarang !


1 comment

  1. Level income SJP tier-2 ialah 20% daripada sale. Itu lebih jelas walaupu siapa yang paham ia 50% daripada komisyen tier-1.

    ReplyDelete

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_68_1_305|https://2.bp.blogspot.com/-TmtS8G4iKG0/W74Tftk1rUI/AAAAAAAAOjk/_6OZQrCg9TEUwp9m6AxiLg9Ke6fK9FANQCEwYBhgL/s1600/banner-blog.png

Random Posts

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz