Breaking News

Bisnes Internet

Peluang Bisnes Affiliate TERBAIK Untuk Anda Jana Duit Secara Automatik

" Anda Masih Tercari-cari Peluang Jana Duit ? "


Zaman sekarang ini kita tak boleh 'duduk diam' dah. Kalau kita malas berusaha, kita akan ketinggalan.

Tambahan pula hidup kita sekarang ini sangat mencabar dari sudut ekonomi. Tidak kiralah ekonomi rumah tangga khususnya, ekonomi negara khasnya dan ekonomi dunia amnya.

Mahu atau tidak mahu, kita perlu hadapi setiap cabaran kehidupan yang berlaku di sekeliling kita.

Kita lihat apa yang berlaku pada masyarakat kita hari ini. Kalau kita kaji selidik tentang permasalahan kanak-kanak dan remaja mutakhir ini, di penghujung ceritanya, ekonomi tetap menjadi faktor utama masalah masyarakat.

Saya bukan ingin berceloteh tentang permasalahan masyarakat tambahan pula tentang isu "Tahfiz Massacre" pembunuhan beramai-ramai pelajar Tahfiz Ittifaqiyah yang berlaku di Keramat Hujung, Kuala Lumpur baru-baru ini. Ia sangat menyayat hati semua orang termasuk juga diri saya.

Kenapa Anda Perlu Pilih Bisnes Affiliate ?


Sekarang saya terangkan kepada anda kenapa kita perlu memilih bisnes affiliate sebagai pilihan menambah pendapatan hari ini.

Mengikut kajian rambang saya, hanya segelintir orang yang tahu memanfaatkan internet untuk menjana duit tetapi ramai juga yang gagal menghasilkan jualan walaupun hari-hari melakukan promosi di Facebook, blog dan sebagainya.

Bisnes affiliate adalah satu model bisnes yang tidak memerlukan modal yang besar. Kos yang diperlukan sangat minimun. Asalkan anda ada komputer dan boleh akses internet anda boleh mulakan bisnes affiliate.

Jika anda sangka bisnes affiliate hanyalah untuk mereka yang tiada modal untuk buka kedai, minta maaf....anda telah silap. Ramai yang telah menjadi jutawan senyap yang bermula dari kisah permulaan mereka di arena bisnes affiliate. 

Berkenaan produk pula, anda TIDAK PERLU menyediakan produk sendiri untuk anda mulakan bisnes. Tugas anda hanya mempromosi link affiliate anda, kemudian tunggu anda menghasilkan komisen. Semudah itu sahaja.

Bisnes affiliate juga tidak membebankan emosi anda untuk melayan karenah pelanggan. Ini kerana semua kerja sokongan selepas jualan dan perkhidmatan pelanggan akan dilakukan oleh pemilik produk ataupun penyedia peluang bisnes affiliate sahaja. 

Jika anda setuju dengan saya bahawa bisnes affiliate akan membantu anda menjana duit, anda teruskan membaca post saya. Andai sebaliknya, cukuplah setakat ini bacaan anda.


Peluang Anda Buat Duit Secara Automatik Dari Bisnes Affiliate



Saya ingin berkongsi kepada anda satu peluang menjana duit dari bisnes affiliate secara automatik bersama Sistem Jualan Pro (SJP).

Apabila saya maksudkan automatik, "Yezza" memang SJP akan membantu anda menjana duit secara automatik. Ini kerana SJP mempunyai sistem tersendiri dan ia cukup menyakinkan. 

Saya sendiri mula menghasilkan duit dari sistem ini tidak sampai seminggu untuk dapatkan modal saya balik. Anda juga boleh turut lakukan jika anda mulakan dari sekarang.

Sebelum tu biar saya kongsikan dulu beberapa testimoni rakan lain yang menjana duit lumayan dari SJP ini.

Testimoni Sistem Jualan Pro (SJP)






Itu hanya beberapa testimoni pengguna yang menyertai bisnes affiliate dalam Sistem Jualan Pro

Sebenarnya terdapat ramai lagi testimoni mereka yang telah berjaya menjana duit lumayan melalui  sistem ini.


Sejarah Sistem Jualan Pro


Sekarang izinkan saya terangkan serba sedikit sejarah Sistem Jualan Pro (SJP) kepada anda.

Sistem SJP ini telah diasaskan oleh Tuan Haji Rahman Basri yang merupakan seorang Usahawan Internet yang dikenali di Malaysia.


Beliau mempunyai pengalaman sangat luas dalam ilmu memasarkan produk apa sahaja (fizikal dan digital) dari dalam dan luar negara. 

Pada awal penglibatan beliau dalam bisnes internet beliau bermula sebagai agen affiliate ketika mana beliau masih di peringkat belajar di universiti lagi.

Disebabkan kemurahan rezeki yang Allah kurniakan kepada beliau melalui bisnes internet ketika belajar di universiti lagi, beliau tidak pun memohon jawatan sebagai guru setelah graduate walaupun beliau lulus dengan keputusan cemerlang.

Dari universiti sehingga kini beliau konsisten hanya fokus kepada bisnes internet semata-mata.

Kemahiran beliau dalam pemasaran bisnes internet kian menyerlah apabila setiap peraduan kempen affiliate yang beliau sertai pasti beliau akan memperolehi kedudukan top 3 dan menjana duit yang sangat lumayan mengalahkan pendapatan seorang pengurus syarikat korporat.

Kepakaran sebenar beliau yang sebenar adalah melalui teknik pemasaran emel sehingga beliau digelar pakar emel marketing di Malaysia. 

Banyak kursus-kursus yang beliau anjurkan serta jemputan dari syarikat korporat untuk mengajar usahawan-usahawan tempatan tentang teknik pemasaran internet.


Ramai otai-otai usahawan internet yang wujud kini telah belajar dari beliau terutama tentang topik teknik promosi berkesan menggunakan teknik pemasaran emel. 

Saya sendiri akui bahawa  teknik pemasaran emel beliau cukup berkesan. 

Ini terbukti pada diri saya sendiri setelah saya terpengaruh untuk membeli beberapa produk beliau hasil daripada siri emel yang beliau hantar ke dalam inbox emel saya sebelum beliau mewujudnya SJP lagi.

Buat pengetahuan anda, saya telah mula menyertai Sistem Jualan Pro setelah Tuan Rahman Basri menaik taraf SJP dari SJP 1.0 kepada SJP 2.0. Dari Sistem Jualan Pro 2.0 lah saya mula mempromosi link affiliate saya dan menjana pendapatan darinya.

Sekarang Tuan Rahman Basri telah menaik taraf Sistem Jualan Pro dengan teknik yang lebih mudah dan lebih banyak peluang menjana duit melalui Sistem Jualan Pro 3.0.



Bisnes Funnel Sistem Jualan Pro



Flow SJP

Gambar di atas adalah aliran asas Sistem Jualan Pro yang beliau perkenalkan sejak SJP 1.0 pada tahun 2013.  Proses ini juga digelar sebagai bisnes funnel yang terdapat dalam SJP.

Melalui SJP, anda bukan sahaja menjana duit malah anda akan diajar cara mempromosi produk di internet dengan cara yang efektif dari peringkat asas sehingga peringkat advance.

Jika anda menyertai Sistem Jualan Pro, anda bukan hanya mempraktikkan ilmu ini untuk mempromosi SJP semata-mata, malah anda boleh duplicate atau tiru teknik yang diajar untuk promosi produk anda sendiri kelak. Bagus kan !

Sistem Jualan Pro 3.0


Terus terang saya katakan, sebenarnya saya baru faham tentang Sistem Jualan Pro 3.0 ini ketika post ini ditulis. Bukannya apa....sebab saya bermula dari SJP 2.0 dan sekarang SJP 3.0 dan ia cukup berbeza diantara keduanya.

Jika anda ingin membaca penerangan saya tentang Sistem Jualan Pro 2.0, anda boleh baca DI SINI !

Bagi pandangan saya sistem SJP 3.0 ini lebih MUDAH & EASY untuk anda berjaya dalam bisnes affiliate. Kesemua sistem hampir 100% telah diautomasikan.

Saya hampir tidak percaya idea yang paling unik dari Tuan Rahman Basri bagi menyediakan peluang kepada newbie terutamanya untuk mempromosi Sistem Jualan Pro 3.0 ini seterusnya membantu anda menjana duit di internet.

Sistem ini baru sahaja dilancarkan.

Jika anda sedang tercari-cari peluang jana duit dari bisnes affiliate melalui SJP 3.0 ini, saya berpandangan sekarang adalah masa yang sesuai untuk anda sertai.




Pendekatan berbeza yang cuba Tuan Rahman Basri lakukan pada SJP 3.0 kali ini.

Untuk pengetahuan anda, gambar di atas adalah screen shot surat jualan Sistem Jualan Pro 3.0 yang baru dilancarkan oleh beliau.

Headline yang mensasarkan golongan peniaga online yang sukar mendapat pelanggan sudah cukup memberitahu bahawa di SJP 3.0 ada solusi untuk mereka.

Ini terbukti apabila beliau telah melakukan eksperimen sendiri dari peringkat ZERO dan beliau telah berjaya memperolehi jualan 100 pelanggan pertama dalam masa 7 hari sahaja.

Pengalaman sendiri Tuan Rahman Basri membuktikan bahawa setiap apa jua yang bakal dibongkarkan kelak adalah teknik yang benar-benar terbukti dan berkesan.

Sila lihat bukti 100 pelanggan pertama yang telah membeli produk Tuan Rahman Basri.



Jika anda sebagai peniaga online mempunyai minat untuk mendapatkan secara PERCUMA tentang teknik apa yang Tuan Rahman Basri praktikkan sehingga berjaya mendapat jualan dari 100 pelanggan dalam masa 7 hari, anda boleh DAFTAR DI SINI sekarang !

Anda ingin bukti yang lebih powerful berkenaan Sistem Jualan Pro 3.0, anda boleh lihat hasil dari studen beliau yang bernama En. Mahmud Roslan yang telah memprolehi jualan sebanyak RM 121,175 (6 angka) dalam masa 2 bulan dengan hanya mempromosi satu produk affiliate sahaja.

Power kan !


Sebenarnya terdapat lebih ramai testimoni pengguna yang berjaya menjana komisen lebih 4 angka setelah mempraktikkan ilmu yang terdapat dalam Sistem Jualan Pro 3.0 ini.


Sistem Jualan Pro 3.0 - Peluang Jana Duit Kini Digandakan !


Pelaburan TERBAIK anda pada tahun ini bukan sahaja anda berpeluang menjana duit di SJP 3.0, malah komisen anda bakal digandakan dengan cara anda mempromosi produk-produk digital dan fizikal yang terdapat dalam marketplace Sistem Jualan Pro 3.0.

Gambar di bawah adalah contoh produk-produk berbentuk digital dan fizikal yang dipaparkan pada muka depan laman marketplace yang telah disediakan oleh Tuan Rahman Basri khas kepada pembeli SJP 3.0.




Anda boleh mula promosi sejurus anda menyertai Sistem Jualan Pro 3.0.

Anda pilih produk yang sesuai untuk niche anda, dan mulakan promosikan link affiliate anda di Facebook, Blog, Forum dan sebagainya.


Kesimpulan


Ilmu pemasaran telah pun disediakan, produk-produk juga telah disediakan, sistem jualan juga hampir 100% telah pun diautomasikan dan sekarang adalah masanya untuk anda membuat keputusan. 

Adakah anda rasa Sistem Jualan Pro 3.0 ini berpotensi membantu anda menjana duit di internet di tengah-tengah kegawatan ekonomi yang semakin mencabar ini.

Fikirkan sedalam-dalamnya sebelum anda membuat keputusan. InsyaaAllah...jika anda ikut segala ilmu yang diajar kelak, anda pasti boleh menjana duit tambahan anda sekurang-kurang 4 angka dalam masa sebulan. Asalkan anda ingin buat bersungguh-sungguh !

Jika anda berminat untuk sertai Sistem Jualan Pro 3.0 anda boleh klik butang "Get Instant Access" di bawah ini sekarang !

Sekian. Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian saya ini.


No comments

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_62_1_282|https://3.bp.blogspot.com/-rLvmbvTL7so/WdFIS_xMgjI/AAAAAAAAFbU/MkbTaxbOzrcH_o-b-KWIA_Iv1Ju7hdXpgCLcBGAs/s1600/fanpage-superstar.png

Random Posts

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz