Internet & Kehidupan

Open House

Open House

Bila bercakap soal open house ataupun rumah terbuka biasanya perkataan ni ada cuma pada hari-hari perayaan sahaja kan.Setuju tak ? Kalau har...  Continue reading ...

Cepat benar MASA berlalu

Cepat benar MASA berlalu

Salam tetamu muslim sekalian dan ucap selamat kepada non muslim (ada ker)...Hari ini adalah hari yang raya ke 6 dalam bulan Syawal.Haiiiiyyy... Continue reading ...

Keperibadian Rasulullah dan Riwayat Baginda

Keperibadian Rasulullah dan Riwayat Baginda

Salam...Oklah kali ni saya nak kongsikan maklumat tentang tajuk post di atas.Maklumat ni dapat dari Inbox e-mail jadi mana yang baik dikongs... Continue reading ...

Tambah Bini..Khas untuk lelaki yang lagak macho

Tambah Bini..Khas untuk lelaki yang lagak macho

Waaa....perempuan berbulu jer telinga bila dengan tajuk TAMBAH & POLY ni.Ini ada satu perkongsian dari e-mail yang aku terima.Entahlah..... Continue reading ...

Kejadian Seram di Wad ICU

Kejadian Seram di Wad ICU

Apa yang akan dibaca nanti merupakan kisah seram yang tak berapa nak seram.Alahh...bacal je lah.... Kisah ini bermula di sebuah hospital... Continue reading ...

Instagram

© Internet & Kehidupan