Internet & Kehidupan

Sistem MyBesteam Memang Best - Khas Untuk Usahawan Baru !

" Produk Dah POWERRrr....TAPI Sales Kurang "



Kebanyakan penjual online khususnya menghadapi masalah dari segi promosi. Ilmu mempromosi sesuatu produk sangat tepat penting untuk dipelajari JIKA benar-benar ingin bertahan dalam dunia perniagaan internet. Ikut kajian menyeluruh dari pakar usahawan internet Dr Irfan Khairi menyatakan 85% ilmu yang perlu dikuasai adalah ilmu pemasaran.

Cuba lihat iklan Qu Puteh kat TV, berapa kali sehari disiarkan di TV. Kalau hari-hari kita tengok iklan, lama-lama terbeli juga. Iklan yang kerap, lama kelamaan bakal melekap jenama produk, atau nama sesuatu produk yang diiklankan dalam minda kita betul tak ?

Tidak dinafikan, BUKAN sikit modal untuk melakukan iklan di TV. Ia memerlukan modal untuk kos pengiklanan yang sangat mahal. Tak banyak jenama perniagaan yang kecil-kecil akan melakukan pengiklanan di TV yang sudah semestinya dijamin akan meningkatkan jualan.



Bagaimana Dengan Usahawan Online Kecil-Kecil ?

Untuk post kali ini bukanlah saya nak bongkar rahsia bagaimana nak iklan produk di TV. Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda, cara bagaimana meminumkan kos pengiklanan secara untuk perniagaan online anda.

Anda mesti jumpa post saya sebab anda nak tahu tentang MyBesteam kan !

Hehehe...

Baiklah...saya akan teruskan penerangan saya kepada anda tentang apa yang Sistem MyBesteam bakal tawarkan kepada anda sebagai usahawan online.

Sebagai usahawan internet khususnya, anda perlu sediakan beberapa peralatan sebelum anda memasarkan produk ataupun servis anda. Antara peralatan yang anda perlukan adalah seperti berikut..

1) Domain

Merupakan nama kedai atau perniagaan anda di alam maya.

2)  Hosting

Tempat menyimpan file program untuk website dan lain-lain seperti html, php dan lain-lain.

3) Trafik

Jumlah pengunjung atau bakal pembeli produk dan servis anda. Semakin ramai pengunjung maka semakin banyak jualan akan terhasil. Bagi meningkatkan jumlah trafik, teknik pemasaran yang betul amat perlu dipraktikkan demi menghasilkan jualan.


Apa Kaitan Peralatan di Atas Dengan Sistem MyBesteam ?

Sistem ini sangat sesuai bagi anda yang newbie dan dan sangat bagus untuk mereka yang dah lama berkecimpung dalam dunia perniagaan internet.

Apa yang ada dalam sistem ini adalah sistem education yang akan mengajar anda bagaimana untuk menguasai ilmu pemasaran disamping membina platform kedai atau perniagaan maya anda menggunakan platform percuma.

Kenapa ia berbaloi ?

Sekiranya anda membeli domain dan hosting berbayar, anda perlu menyediakan sekurang-kurangnya RM80 ~ RM200 setahun untuk membayar sewa kepada syarikat penyedia servis hosting. Tetapi di dalam sistem MyBesteam, sistem akan mengajar anda bagaimana membina kedai maya anda menggunakan platform blogger. Seperti mana anda sedia maklum, blogger sangat popular dikalangan usahawan online.

Contoh salah satu template MyBesteam yang bakal anda perolehi adalah seperti gambar di bawah ini ! Tidak seperti template blogger yang biasa. Ini adalah contoh template minisite ataupun surat jualan yang bakal mengancam jualan anda kelak.



Platform PERCUMA

Bagi saya kebanyakan tool dan platform yang disarankan adalah percuma, cuma keahlian premium memerlukan sedikit bayaran untuk  menikmati banyak lagi tawaran menanti.

Anda pasti teruja apabila sistem ini akan mendedahkan kepada anda bagaimana melakukan pemasaran yang betul melalui Facebook. Seperti sedia maklum, Facebook adalah laman sosial yang popular sehingga kini. Banyak cara untuk mempromosi di sana TANPA mengeluarkan sebarang kos.

Ramai usahawan tempatan khasnya mendapat hasil jualan yang memberangsangkan setelah mempratikkan ilmu yang ada dalam sistem ini.

Antara ilmu yang baru dikemaskini dalam sistem ini adalah seperti berikut :-

1) Manual MyBESTeam (RM69)

Manual ini akan memperkenalkan bagaimana anda menggunakan platform Mybesteam untuk tingkatkan pendapatan online anda. Ebook ini akan mendedahkan fungsi dalam sistem Mybesteam yang anda perlu tahu, selain itu, anda boleh gunakan ebook ini untuk mendidik ahli anda cara mengendalikan sistem ini.


2) Teknik Pemasaran Facebook (RM49)

Ramai orang tahu berniaga dalam Faceboook tetapi bukan semua orang tahu bersosial sambil berniaga dalam Facebook. Mereka suka membuka banyak akaun Facebook, letak gambar profile bukan milik sendiri. Tambah rakan (add friend) yang banyak tanpa mengira siapa mereka sebenar. Akibatnya, bisnes tidak jadi, reputatsi terjejas dan mengelam-kabutkan Facebook.

Dalam ebook ini, kami akan mendedahkan 3 teknik yang patut anda amalkan jika anda ingin berniaga dalam Facebook. Malangnya, 95% pengguna adalah tidak tahu mengamalkan teknik ini.


3) Teknik Promosi Menggunakan Grup (RM69)


Tak kira anda guna apa jua cara promosi pun, jika tiada trafik (pelawat) ke website anda, maka kempen promosi anda adalah GAGAL! Dalam ebook ini, akan mendedahkan bagaimana anda boleh menggunakan Facebook grup  untuk menarik beribu-ribu trafik tanpa belanja sesen. 

Teknik ini merupakan cara alternatif untuk anda jika jimat beribu ringgit atas pengiklanan FB ads.



4) EZ Landing Page & Squeeze Page (RM99)


Nak cuba buat website sendiri tanpa belanja besar? Dengan pakej EZ landing page dan squeeze page, anda boleh create landing page dan squeeze page secara D.I.Y (do it yourself). Melalui pakej ini, anda boleh bina landing page samada untuk promosi produk / servis anda atau gunakan sebagai squeeze page untuk mengumpul senarai emel bakal pelanggan anda.

Kini anda bukan sahaja dapat jimat beratus-ratus ringgit, anda juga boleh jadi master dalam pembikinan landing page tanpa belanja sesen!

Bagaimana...anda teruja ?

Ilmu Dapat, Duit Pun Dapat

Saya teruja ! Ya...saya teruja untuk berkongsi peluang ini kepada anda yang ingin belajar ilmu perniagaan internet pada kos yang sangat minimum. 

Tawaran Sistem MyBesteam bukan sahaja menyediakan pakej ilmu yang premium, malah memberi peluang untuk anda menjana pendapatan aktif dan pendapatan pasif.

Terdapat satu sistem networking yang unik yang belum pernah saya temui dalam mana-mana sistem seperti mana yang telah disediakan dalam sistem ini. Anda learn, kemudian ajak orang lain learn sama seperti mana diri anda, kemudian boommmm... anda dapat komisen.

Menarik kan !
 

Kesimpulan

Inilah salah satu-satu sistem yang saya dapat belajar ilmu pemasaran dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan. Hanya pada kos serendah RM50 lifetime (TERHAD !) anda boleh memperolehi kesemua produk di atas dan akan dikemaskini dari pihak admin dari semasa ke semasa.
Saya masih teruja untuk mengajak anda turut belajar dan praktikkan ilmu yang ada di dalam sistem MyBesteam demi meningkatka jualan anda pada kadar kos yang sangat minima.

Jika anda ingin turut sama belajar dan menyertai sistem ini, sila layari www.MyBesteam.com sekarang ! Mungkin persepsi anda bakal berubah kelak setelah melihat tawaran ini.

Jumpa anda di sana....!


Sekian. Terima kasih.

Post a Comment

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

Instagram

© Internet & Kehidupan