Internet & Kehidupan

TERBONGKAR ! Jana Duit RM100k Setahun Secara Konsisten Kini Didedahkan Oleh Cikgu Hafis

Salam hormat kepada pembaca blog ini. Terima kasih kerana sudi singgah.

Saya baru-baru ini telah membeli salah saru produk daripada seorang internet marketer tempatan bernama Cikgu Hafis yang merupakan usahawan internet secara full time. Saya lihat secara dasar dari produk yang saya beli ini dari segi teknik pemasaranya. Teknik pemasaran yang diajar oleh beliau LEBIH simple dan MUDAH nak ikut.

Kalau anda lihat dari testimoni di bawah, terdapat ramai pelajar beliau berjaya menjana pendapatan setelah beberapa hari mempraktikkan ilmu beliau.








Saya pasti anda yang baca testimoni kat atas ni tertanya-tanya di dalam hari apakah rahsia yang mereka buat.

Jika anda ingin meningkatkan income perniagaan anda TIDAK KIRAlah anda ada produk ataupun tidak, saya yakin anda takkan menyesal mendapatkan produk beliau.

Baru-baru ini beliau telah melancarkan FireSale Raya 2015 untuk Panduan bagaimana beliau menjana RM100k setahun secara konsisten sejak 2012. Ia dibuka TERHAD sehingga 13 July tepat jam 11.59pm. Selepas dari tarikh dan masa itu, tawaran akan ditutup.

Sedikit maklumat produk beliau...

=================
TERHAD ! FireSale Raya 2015 (68% Diskaun)
=================



TERHAD FireSale Raya 2015 untuk panduan terbukti berkesan daripada Cikgu Hafis sendiri (Usahawan Internet sepenuh masa). Tawaran hanya sah sehingga 13 Julai jam 11.59 mlm. Maknanya sebelum raya dah TUTUP. Anda akan rugi nanti !!

Saya akui kaedah yang akan dibongkarkan kelak adalah yang terkini dan terbukti berkesan. Tak ramai usahawan internet yang berjaya nak dedahkan semua teknik mereka.

Anda nak tingkatkan jualan anda ? Anda pasti boleh buat.

3 lubuk yang bakal didedahkan secara lengkap oleh Cikgu Hafis adalah...

1) Income Facebook
2) Income Affiliate
3) Income Produk Digital

Berikut adalah sedikit pengenalan tentang plan yang beliau akan dedahkan dalam Fire Sale Raya 2015 ini.


PLAN #1 - INCOME FACEBOOK (RM3,000 - RM 5,000 SEBULAN)

Ini plan untuk anda hasilkan income harian.

Ianya supaya anda TENANG ketika buat buat bisnes dan boleh berfikir secara rasional dalam membuat keputusan untuk bisnes anda.

Ideanya MUDAH...

- Cari prdouk BEST SELLER di Lelong.my. Anda juga boleh cari dropship.

- Bina fanpage berkaitan produk tersebut. Janji mesti dapatkan LIKE yang banyak dan berkualiti.

- Mark up price produk dan jual di Facebook.

Dengan cara ini, segala overhead bulanan dapat di settlekan dengan mudah. Anda mesti buat dan settlekan benda ni dulu, lepas tu baru boleh proceed ke plan seterusnya.


PLAN #2 - INCOME AFFILIATE (RM5,000 - RM10,000 SEBULAN)

Ini pula DUIT TEPI atau boleh juga jadi duit backup. Kadang-kadang jadi DUIT ENJOY. Sambil-sambil anda buat bisnes di Facebook tu, cuba collect list dari fans anda di Facebook.

Benda ni jadi mudah bila fans di Facebook dah ramai (3k fans dah boleh start). Bila dah collect list, anda daftar jadi affiliate produk berkaitan dengan niche tersebut.

Kemudian, hantar email promosi pada list anda. InsyaAllah ada komisyen extra yang akan terhasil nanti. Jadi sekarang ni, anda dah ada 2 cabang income.

Kedua-duanya ada potensi berikan anda income RM5K SEBULAN (kalau 12 bulan = RM60k)


PLAN #3 - INCOME EBOOK (RM10,000 - RM50,000 SETIAP EBOOK)

Bisnes ni, jangan tinggal!

Susah? Bukan alasan!

Dari list dan customer di FB tadi, anda boleh monetize lagi dengan jual ebook anda pada mereka. Yang ni PALING BEST kerana income sehingga 100% setiap jualan ebook. Kalau setiap bulan anda dapat jual 100 ebook dengan harga RM50 dah RM5K. Dan biasanya, kalau anda mahir... anda boleh buat lebih dari itu dari bisnes ebook ini.

Step-step untuk lakukan semua benda ni, anda boleh pelajari sendiri. Banyak video tutorial youtube yang anda boleh study sendiri.

Namun begitu, sekiranya anda perlukan bimbingan direct dari CikguHafis,  beliau boleh bantu dan bimbing anda melalui video-video tutorial, rakaman webinar dan case study DI SINI: http://rieclick.com/firesale-raya2015

============
BONUS RM420 - TERHAD
============

Ada bonus EXTRA Vaganza sebanyak RM420 diberi kepada anda JIKA anda grab produk ini sebelum 29-Jun-15 11:59mlm nanti.

http://rieclick.com/firesale-raya2015

Anda dapat tambahan JIMAT diskaun sebanyak 52% menjadikan total diskaun dah jadi 120%. Maknanya anda bayar secara PERCUMA ilmu rahsia tingkatkan jualan dan pendapatan anda.

Promosi untuk bonus-bonus ini cukup TERHAD dan hanya sah bagi anda yang dapatkan produk sekarang sahaja !

Antara BONUS yang disediakan...

1) FB Affiliate Income (RM200)
2) Komando Affiliate (RM120)
3) Video Case Study FB Like Marketing (RM100)




Detail anda terus ke http://rieclick.com/firesale-raya2015

Anda masih TAK YAKIN ?

===============
JAMINAN 30 HARI 100% WANG DIKEMBALIKAN
===============

Tawaran JAMINAN 100% PULANGAN WANG ANDA dalam masa 30 hari dari hari pertama anda dapat produk ini kelak. Jadi anda tak perlu risau.

Begitu tinggi tahap keyakinan Cikgu Hafis dengan produk beliau!!

Pasti tawaran FireSale Raya 2015 yang julong kali diwar-warkan ini memberi VALUE for YOUR Money untuk anda bagi tahun 2015 ini.

Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat kepada anda. Sekian.Terima kasih.

P/S : Grab sementara masih sah !



Post a Comment

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

Instagram

© Internet & Kehidupan