Breaking News

Bisnes Internet

Tune Talk Panggilan Murah vs Tiket Penerbangan Tambang Murah Air AsiaPengguna handphone di Malaysia kebanyakkan dipelopori oleh pengguna prepaid berbanding dengan post paid. Setuju tak ?

Saya sendiri telah melakukan kaji selidik pada rakan-rakan serta ahli keluarga dan kesimpulannya kebanyakan dari mereka menggunakan prepaid. Secara fakta ia telah dibuktikan oleh pihak SKMM bagi laporan yang dikeluarkan pada tahun 2010 di mana ia menunjukkan bilangan pengguna prepaid merangkumi sebanyak 58.2% berbanding postpaid.


Daripada pada sumber statistik yang dijalankan oleh pihak berwajib, maka ia telah menyedarkan kepada syarikat-syarikat Telco supaya memperluaskan perkhidmatan dan mula bersaing untuk memberi yang terbaik kepada pengguna handphone khasnya.

Peluang ini tidak dilepaskan oleh salah satu syarikat yang menjalankan perniagaan berkonsepkan MNVO (Mobile Virtual Network Operators) iaitu Tune Talk.com. Jika anda ingin mengetahui sedikit latar belakang syarikat Tune Talk, sila baca di sini.

Apakah kelebihan program WOW Tune Talk Toneexcel ?

Terdapat 5 kelebihan utama yang dapat saya dikongsikan pada post kali ini. Antaranya...

  1. Setiap nilai prepaid yang anda gunakan anda layak mendapat point dan point ini boleh ditukar kepada tiket penerbangan Air Asia. Ini memberi kelebihan kepada pengguna Tune Talk yang berdaftar dengan program Toneexcel untuk melancong TANPA membayar harga tiket penerbangan.

     
  2. Anda dillindungi dengan insuran kemalangan sebanyak RM100,000 secara percuma.
  3. Penambahan nilai prepaid anda boleh dibeli di mana-mana 7-Eleven, E-Banking, kedai-kedai yang menggunakan E-Pay dan lain-lain 24 jam sehari. Ia sama seperti apa yang anda lakukan sekarang.
  4. Anda boleh mengekalkan nombor kesayangan anda JIKA anda tidak mahu bertukar dengan nomborr Tune Talk anda yang bermula dengan 010.
  5. Membuka peluang perniagaan kepada sesiapa sahaja di Malaysia yang menggunakan handphone. Asalkan tahu SMS dah dikira satu kelebihan terbaik. Untuk maklumat lanjut sila layari www.tunetalk2u.biz

Pada pandangan saya yang telah bertukar kepada Tune Talk merasa amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Kelebihan-kelebihan di atas memberi keyakinan kepada sesiapa sahaja pengguna handphone di Malaysia termasuk juga anda.

Sampai di sini dulu perkongsian saya dan semoga anda mendapat sedikit maklumat tentang Tune Talk. Jika diberi kesempatan, saya akan kongsikan beberapa informasi menarik tentang kelebihan Tunetalk kelak. Insya ALLAH.

Sampai jumpa lagi. Terima kasih.


No comments

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_68_1_305|https://2.bp.blogspot.com/-TmtS8G4iKG0/W74Tftk1rUI/AAAAAAAAOjk/_6OZQrCg9TEUwp9m6AxiLg9Ke6fK9FANQCEwYBhgL/s1600/banner-blog.png

Random Posts

randomposts

My Twitter Timeline

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz