Internet & Kehidupan

Kedai Facebook-Lanskap Ekonomi Alaf Baru#2

Salam hormat kepada anda;


Terima kasih kerana melayari web blog saya ni. Post ini adalah sambungan daripada post yang lepas iaitu "Kedai Facebook-Lanskap Ekonomi Alaf Baru#1".

 facebook 

Siapa yang tak tahu kewujudan facebook yang kini menjadi satu laman web sosial yang memiliki kedudukan no 1 di Malaysia. Facebook memiliki seramai 586 juta pengguna berdaftar dan jumlah ini melebihi populasi sesebuah negara yang terbesar di dunia.Untuk mengetahui statistik terkini ranking facebook di Malaysia sila klik link di bawah ini. Post kali ini saya ingin berkongsi kepada anda tentang konsep perniagaan dengan Kedai Facebook di mana ia merupakan satu applikasi yang memudahkan anda untuk melakukan perniagaan online. Saya ada menerangkan serba sedikit pengenalan di DI SINI.


Saya ingin memperkenalkan kepada anda Pakej Niaga Kedai facebook ....

Kedai Facebook adalah satu perniagaan yang sangat mudah dan mempunyai potensi yang sangat besar. Kedai Facebook berbeza dengan kedai-kedai yang telah diwujudkan oleh peniaga-peniaga di facebook yang hanya menggunakan album gambar dan 'caption' untuk butiran produk mereka.

Kedai Facebook juga lengkap dengan dengan shopping cart di dalam like page anda, dengan 'shop' tab, lengkap dengan control panel anda dan check out sistem pembayaran yang mudah dan berkesan.   

Antara kelebihan yang ada pada Pakej Niaga Kedai Facebook adalah seperti di bawah :-

#1 - Proses niaga terbaru
#2 - Liputan lebih luas. Lebih 586 juta pengguna.
#3 - Lebih interaktif
#4 - Lebih mudah
#5 - Lebih pantas
#6 - 24 jam 7 hari seminggu
#7 - Fenomena terbaru
#8 - Kos perniagaan dikurangkan 90%


Ini adalah contoh WALL yang telah menggunakan Pakej Niaga Kedai facebook.


Inilah masanya untuk anda bersosial sambil memiliki portal perniagaan dari facebook yang bakal memberi saingan hebat untuk portal jual beli paling besar di dunia iaitu eBay.


Mahukah anda menerokai ekonomi alaf baru untuk dunia perniagaan global ?


Maklumat lanjut sila klik link di bawah ini.


[+] http://rebizinfo.com/kedaifacebook


Sekian untuk post kali ini dan saya akan cuba bongkarkan kelebihan lain serta bukti-bukti kejayaan dengan melakukan perniagaan online menggunakan Kedai facebook di post yang lain.


Sampai jumpa lagi insyaallah. Terima kasih.


Post a Comment

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

Instagram

© Internet & Kehidupan