Internet & Kehidupan

Pembongkaran E-Toyol Jana Wang

Salam hormat kepada anda;


Ramai yang tertanya-tanya bagaimana ye ada yang boleh menjana pendapatan yang lumayan melalui internet sehinggakan pelajar-pelajar universiti,kolej atau institusi tak perlu keluar bekerja makan gaji kerana telah meraih pendapatan yang lebih daripada gaji yang sepatutnya mereka terima jika bekerja makan gaji.

Sebagai contohnya Ammar Zahar yang baru sahaja tamat pengajian daripada UPM dan beliau tak perlu fikir nak reka resume untuk mohon pekerjaan. Hebat orang muda ni. Tetapi sangat rendah diri dan tidak kedekut ilmu untuk berkongsi tentang ilmu yang beliau miliki. Beliau melakukan pemasaran internet dari dalam dan luar negara dan dikenali oleh sebilangan IM dari luar negara.

Seorang lagi full time Internet Marketer yang nak saya kongsikan di sini iaitu saudara Muhammad Muhaimin Mohd Isa atau dikenali sebagai "mmmisa" yang juga telah mencapai kebebasan dari segi wang dan masa. Beliau tak perlu sibuk menempuh traffic jam pepagi, kejar punch card sebab tak nak lewat, tak perlu yes boss dari Isnin sampai Jumaat dan perlu kejar deadline. Kerja nya cuma buka laptop, minum kopi, jalan-jalan, makan-makan dan buat apa jer yang dia suka.

Percayakah anda bahawa bidang internet ni boleh menjanjikan pendapatan dan kebebasan yang kita inginkan ? Anda tak percaya ? Takpe......

Baiklah kawan-kawan sekalian.....





Untuk berjaya dalam apa bidang sekalipun ilmu adalah amat penting. Kalau di sekolah dulu kita selalu terbaca dan diajar bahawa ilmu itu pelita hidup. Maksudnya di sini tanpa ilmu hidup kita akan menjadi gelap. Jika difikirkan ia satu perumpamaan yang baik. Bagaimana kita nak berjalan maju ke hadapan  di dalam suasana gelap jika tiada pelita ditangan.Sebab itu Rasulullah ada bersabda " Tuntutlah ilmu walaupun sampai negeri China ". Maknanya di sini ilmu tu amat penting hingga nak menuntut ilmu itu perlu walaupun sampai ke tempat yang jauh sekalipun. Anda setuju ? (Boleh komen jika ada kesilapan mengenai hadis ini. Terima kasih.)

Berbalik kepada tajuk di atas iaitu "Pembongkaran E-Toyol Jana Wang" adalah dipilih kerana ia memang benar satu pembongkaran. Pembongkaran yang sangat telus dan straight to the point. Produk info ini telah dicipta hasil daripada pengalaman sendiri seorang Internet Marketer yang saya ada ceritakan serba sedikit di atas tadi iaitu saudara Muhammad Muhaimin bin Mohd Isa a.k.a mmmisa. Info produk ini membongkar tentang bagaimana beliau menjana pendapatan melalui internet dan segala ilmu yang dibongkarkan masih lagi dipraktikkan sehingga kini.


Komen saya
Saya sendiri telah membeli produk ini dan bagi saya ia satu produk memang dinantikan oleh ramai newbie yang baru berkecimpung dalam menjana pendapatan di internet. Dari segi penerangan memang cukup mudah difahami dan apabila anda baca kelak pun pasti anda terus dapat tangkap apa yang cuba diterangkan.

Produk ini menunjukkan 7 cara menjana pendapatan di Internet. Beliau menerangkan dengan cukup lengkap dan dari penerangannya pun telah membuktikan bahawa ia adalah benar dari pengalaman sendiri saudara Muhammad Muhaimin.

Yang paling menarik sekali adalah bonus-bonus yang cukup banyak dan sentiasa dikemaskini oleh beliau khas kepada para pembeli info produk beliau ini.

Khidmat nasihat selepas jualan tanpa had juga diberikan dan anda boleh bertanya terus kepada beliau jika ada yang anda kurang faham tentang cara beliau ini. Ini juga membuktikan bahawa beliau serius tentang apa yang dikongsikan dalam info produk ini dan ingin membantu orang lain turut berjaya seperti beliau.

Beliau juga memberi jaminan 100% pulangan wang kembali selama 30 hari jika anda tidak belajar apa-apa daripada panduan yang diberikan dalam info produk ini.



Saya mengesyorkan kepada anda untuk membeli dan cuba bongkar sendiri apa yang telah dikongsikan dalam produk info yang cukup berbaloi ini.

Untuk keterangan lanjut mengenai produk info ini anda boleh layari di http://bit.ly/E-Toyol

Selamat mencuba dan semoga berjaya.

Post a Comment

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

Instagram

© Internet & Kehidupan