Internet & Kehidupan

PeopleString Network


 People tali string...apa tu ? Ok...di sini saya nak memperkenalkan satu lagi laman Sosial Networking dengan gaya baru yang lebih banyak option/pilihan khas untuk anda.Tahulah tak taulah ia baik untuk anda atau tidak.People String boleh dikatakan serupa seperti Mukabuku Facebook yang kebiasaan digunakan oleh ramai orang. Cuma pada pendapat saya lebih banyak tawaran disediakan.

http://www.peoplestring.com/?f=rebiz

Antara tawaran yang di sediakan :-
1.Pendaftaran percuma
2.Earn money daripada referral program...1 orang join bawah kita...kita akan dapat USD 0.50..kalau tukar kepada RM berapa agaknya...
3.Dapat duit daripada baca email..(mailbox cash)
4.Boleh shopping online kat dalam laman web tuhh jugak..
5.Program nihh adalah yang terbaru..maka jadilah yang terawal..
6.Lebih kurang sama dengan facebook...tapi ada kelainan sikit...laman web tuhh ada poll,forum,blog,album,chat,groups,games,invite kawan,events.notification,berita,
7.Ada tunjukkan tentang earn yang kita dapat dan duitnya sekali..
8.Carta level member
9.Disediakan Take your survey (dibayar kalau kita jawab)...aku dah buat dapatlah RM1.50 untuk satu survey
10.Ada pengiklanan.(boleh iklankan perniagaan anda)

Pendaftaran adalah percuma, anda tak perlu keluar sesen pun, tapi dapat duit dengan senang sahaja, Tak percaya ??? daftarkan diri sendiri sekarang, anda akan tahuinya. Tak rugi apa-apa pun, manakala dapat lebih satu email akaun baru....!!!!


http://www.peoplestring.com/?f=rebiz

Sekadar perkongsian.
  1. katak_ayu suka baca blog ni sbb byk menda yg bleh dipelajari.dan ble menenangkan jiwa.....kdg2..tak meninggalkan jejak tak bermakna katak-ayu tak singgah kejap...apa pun..keep it up..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ...arigato.You must strong.

    ReplyDelete

Sila lontarkan komentar anda. Terima kasih.

Instagram

© Internet & Kehidupan