Internet & Kehidupan

Kod Lemak Babi Terbongkar !!

Kod Lemak Babi Terbongkar !!

Salam sejahtera pengunjung blog ini. Apabila kita cerita bab makan...  dalam kepala kita akan terus terfikir makanan yang sedap, lazat berkr...  Continue reading ...

PeopleString Network

PeopleString Network

 People tali string...apa tu ? Ok...di sini saya nak memperkenalkan satu lagi laman Sosial Networking dengan gaya baru yang lebih banyak o... Continue reading ...

9 SEBAB-SEBAB HATI TIDAK BAHAGIA

9 SEBAB-SEBAB HATI TIDAK BAHAGIA

Email : dsj Antara mazmummah utama yang menghilangkan bahagia di hati ialah : 1. Pemarah paling mudah dikesan atau dilihat dan paling b...  Continue reading ...

Hukum tepuk tangan

Hukum tepuk tangan

http://akhisalman.blogspot.com/  Pengarang kitab حفل الزفاف في الفقه الإسلامي berkata: Sesungguhnya tepuk tangan bila dilihat dari s...  Continue reading ...

Sempurnakan solat kita

Sempurnakan solat kita

Salam sejahtera kepada yang sudi menjengah blog ni. Sempurnakan solat kita......emmmmm besar tajuk ni. Mungkin ada dikalangan kita kekadan...  Continue reading ...

Permulaan kembali

Permulaan kembali

Bismillahhirrahmannirrahim Sudah agak lama tak update blog ni. Mungkin dah boring tahap gaban dengan wajah lama kot. Kini dah tukar kepada...  Continue reading ...

Al-Ghamidiyah (Penzina) bertaubat.

Al-Ghamidiyah (Penzina) bertaubat.

Salam.... Kali ni saya nak kongsikan sedikit kisah penzina yang bernama Al-Ghamidiyah iaitu seorang penzina yang bertaubat.Semoga ia membe...  Continue reading ...

Mat Sinki

Mat Sinki

Salam sejahtera. Saya pasti kita semua masih dalam mood raya kan.Betoi dak ? Open house sana sini, bila dah diajak kenalah pergi.Kalau ta...  Continue reading ...

Open House

Open House

Bila bercakap soal open house ataupun rumah terbuka biasanya perkataan ni ada cuma pada hari-hari perayaan sahaja kan.Setuju tak ? Kalau har...  Continue reading ...

Cepat benar MASA berlalu

Cepat benar MASA berlalu

Salam tetamu muslim sekalian dan ucap selamat kepada non muslim (ada ker)...Hari ini adalah hari yang raya ke 6 dalam bulan Syawal.Haiiiiyyy... Continue reading ...

Keperibadian Rasulullah dan Riwayat Baginda

Keperibadian Rasulullah dan Riwayat Baginda

Salam...Oklah kali ni saya nak kongsikan maklumat tentang tajuk post di atas.Maklumat ni dapat dari Inbox e-mail jadi mana yang baik dikongs... Continue reading ...

Tambah Bini..Khas untuk lelaki yang lagak macho

Tambah Bini..Khas untuk lelaki yang lagak macho

Waaa....perempuan berbulu jer telinga bila dengan tajuk TAMBAH & POLY ni.Ini ada satu perkongsian dari e-mail yang aku terima.Entahlah..... Continue reading ...

Kejadian Seram di Wad ICU

Kejadian Seram di Wad ICU

Apa yang akan dibaca nanti merupakan kisah seram yang tak berapa nak seram.Alahh...bacal je lah.... Kisah ini bermula di sebuah hospital... Continue reading ...

Sharing is caring

Sharing is caring

DUNIA INI HANYALAH PEMAINAN DAN HIBURAN Dear all blogger and reader.Kali ini saya nak kongsikan secara ringkas firman Allah mengenai dunia... Continue reading ...

Ramadhan is coming back

Ramadhan is coming back

Salam..semua blogger sekalian. Setelah sekian lama tak mengemaskini blog ni.Alhamdulillah Allah masih memberiku modal untuk terus hidup di... Continue reading ...

Instagram

© Internet & Kehidupan